HABERLER

Beşiktaş Dergisi Ocak Sayısı Yayında

Kapağında yıldız futbolcumuz Georges-Kevin N’Koudou’nun yer aldığı Beşiktaş Dergisi’nin Ocak sayısı yayınlandı. Beşiktaş Dergisi’ni bjk.com.tr adresinden veya Beşiktaş JK uygulamasını indirerek telefonlarınızdan, tabletlerinizden ve bilgisayarlarınızdan okuyabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi’nin size özel hazırladığı posterleri, bilgisayarlarınıza ve cep telefonlarınıza indirebilir, dilediğinizi baskı yaptırıp duvarlarınıza asabilirsiniz. Dilediğiniz mobil duvar kağıtlarını da indirebilir, cep telefonlarınızı Beşiktaş’la süsleyebilirsiniz.

İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:

* Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş ailesine mesajları...

* Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okulları Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan’ın çok özel röportajı Beşiktaş Dergisi ocak sayısında.

* Futbolcumuz Georges-Kevin N’Koudou, çocukluğundan Marsilya dönemine, Tottenham kariyerinden gelecek planlarına kadar her detayı anlattı.

* Beşiktaşımız’ın unutulmaz isimlerinden Cevat Şekerbegoviç ile yıllar sonra biraraya geldik. O dönemki kadromuzu “Kendi kabiliyetlerine değil birbirlerine güveniyorlardı. Bu şekilde takım potansiyelin üstüne çıkmıştı. Takımın adeta bir ruhu vardı. Yokluk içinde başarı başka bir şey.” Olarak anlatan Şekerbegoviç, en büyük başarısını ise “hatırlanmak” olarak tanımlıyor.

* “Bir maçta aşil tendonumdan sakatlandım ve futbolu bırakabileceğim en iyi yerde bırakmaya karar verdim, o takım da Beşiktaş’tan başkası olamazdı. Ama henüz Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamamıştım. O yüzden giderken ‘söz, Beşiktaş’a antrenör olarak döneceğim o şampiyonluk için’ demiştim.” sözleriyle on dört yıl sonra gelen şampiyonluğu anlatan eski futbolcumuz ve teknik direktörümüz Djordje Milic’in röportajı Beşiktaş Dergisi ocak sayısında…

* Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Oyuncumuz İrem Eren hakkında bilmediğiniz her şey bu ankette... İlkleri, enleri, hayalleri, hayat felsefesi ve daha fazlası Beşiktaş Dergisi ocak sayısında...

* Beşiktaş Sompo Sigorta’nın başarılı basketbolcusu İsmet Akpınar’ın röportajı Beşiktaş Dergisi ocak sayısı’nda.

* Ressam Nihat Evren Derman’ın “Dolmabahçe’de 3. Yıldız Coşkusu” isimli yağlıboya çizimi ve hikayesi Beşiktaş Dergisi ocak sayısında... Dijital posteri bjk.com.tr adresinde...

* Futbol takımımızın UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarından önemli anlar, çok özel fotoğraflar...

* Beşiktaşımız’ın sosyal medyadaki yansımaları, istatistikler ve en beğenilen içeriklerimiz...

* Mini Kartallarımız ile tanışmaya hazır mısınız? Siz de çocuklarınızın yayınlanmasını istiyorsanız fotoğraflarını ve bilgilerini dergi@bjk.com.tr adresine yollayabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi Ocak sayısını okumak, dijital posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN