HABERLER

Beşiktaş Dergisi Aralık Sayısı Yayında

Kapağında hukuk fakültesi öğrencisi golcümüz Umut Nayir’in yer aldığı Beşiktaş Dergisi’nin Aralık sayısı yayınlandı. Beşiktaş Dergisi’ni bjk.com.tr adresine girerek veya Beşiktaş JK uygulamasını indirerek telefonlarınızdan, tabletlerinizden ve bilgisayarlarınızdan okuyabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi’nin size özel hazırladığı posterleri, bilgisayarlarınıza ve cep telefonlarınıza indirebilir, dilediğinizi baskı yaptırıp duvarlarınıza asabilirsiniz. Dilediğiniz mobil duvar kağıtlarını da indirebilir, cep telefonlarınızı Beşiktaş’la süsleyebilirsiniz.

İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:

* Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş ailesine mesajları...

* Golcümüz Umut Nayir ile derbide attığı golün hemen ardından bir araya geldik. Heyecanını, mutluluğunu anlattı. Hukuk fakültesi’ndeki öğreniminden futbolculuk yaşamına, çocukluğundan gelecek hayallerine kadar her detayı anlattı.

* Beşiktaşımız’a 2007-08 sezonu devre arasında gelen ve yarım sezon forma giyen Gordon Schildenfeld, Beşiktaş’ın yerinin kendisi için hep ayrı olduğunu belirtiyor. Halen maçlarımızı ve kulübümüzü takip eden Hırvat futbolcunun Beşiktaş taraftarlarına da bir mesajı var: “Şimdilerde kulübün zor zamanlardan geçtiğini biliyorum. O yüzden onlara bir Hırvat atasözünü atfetmek isterim; ‘Zor anlarda kahramanlar doğar’. Hepiniz bu kulüp için birer kahramansınız.”

* On yedi yaşından bu yana Hentbol şubemizin içerisinde olan, 2010 yılından bu yana da “İdari Menajer” olarak görev yapan Berk Karahan ile Hentbol takımımız hakkında her detayı konuştuk.

* Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Oyuncumuz Jessica O’Rourke Çamlıklı hakkında bilmediğiniz her şey bu ankette... İlkleri, enleri, hayalleri, hayat felsefesi ve daha fazlası Beşiktaş Dergisi aralık sayısında...

* Gününün her anını Beşiktaş ile yaşayan Meltem Keklik ile Vodafone Park’ta söyleşi gerçekleştirdik. Kartal Yuvası’nın seçtiği ürünler ile fotoğraf çekimlerini yaptığımız güzel model’in söyleşisi ve fotoğrafları Beşiktaş Dergisi aralık sayısında.

* Ressam Nihat Evren Derman’ın “Zafere Yolculuk” isimli yağlıboya çizimi ve hikayesi Beşiktaş Dergisi aralık sayısında... Dijital posteri bjk.com.tr adresinde...

* ISAR CAP, Danışman Astrolog Betül Alakır, futbolcumuz Georges Kevin N’Koudou’nun astrolojik portresini yazdı.

* İleri Sürüş ve Sportif Sürüş Eğitmeni Kaan Özşenler, 2019 Türkiye Ralli Şampiyonası yarışlarında yaşananları yazdı.

* Dergimizin Analı-Kızlı köşesine bu ay Fatma Demirci ve kızı Miray Demirci konuk oldu.

* Teknoloji yazarımız Murat Yıldız, Acer Predator Thronos profesyonel oyuncu platformu, bilgisayarlarınızı dinç tutmak için AsRock anakart modellerini ve Yepyeni özellikleri ile Mac Os Catalina işletim sistemini mercek altına aldı.

* Futbol takımımızın UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig maçlarından önemli anlar, çok özel fotoğraflar...

* Şair Vedat Özdemiroğlu’ndan “Pascal Nouma” şiiri…

* Beşiktaşımız’ın sosyal medyadaki yansımaları, istatistikler ve en beğenilen içeriklerimiz...

* Mini Kartallarımız ile tanışmaya hazır mısınız? Siz de çocuklarınızın yayınlanmasını istiyorsanız fotoğraflarını ve bilgilerini dergi@bjk.com.tr adresine yollayabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi Aralık sayısını okumak, dijital posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN