HABERLER

08.09.2019

BASKETBOL

Bahçeşehir Koleji:72 Beşiktaş Sompo Sigorta:64

Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, Gloria-Smart Casual Event Basketbol Turnuvası son maçında Bahçeşehir Koleji'ne 72-64 mağlup oldu.

Gloria Sports Arena'da oynanan karşılaşmaya takımımız; Ömer Utku Al, Birkan Batuk, Nemanja Djurisic, Shaq McKissic ve James McAdoo beşiye başladı.

Mücadelenin ilk çeyreğinde iki takımda skor üretmekte zorlanmadı. Uzun süre önde götürdüğü bu bölümü son dakika içinde savunmada verdiği açıklar nedeniyle 26-25 geride tamamladı.

İkinci çeyreğe Shaq McKissic ile etkili başlayan takımımız, ara ara savunma sertliğini kaybetti ve soyunma odasına 47-37 geride girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına takımımız; Ömer Utku Al, Toddrick Gotcher, Birkan Batuk, Burak Can Yıldızlı ve James McAdoo beşiyle çıktı.

Pota altından bulduğu sayılara rağmen hücumda organize olmakta zorlanan ve süreyi istediği gibi kullanamayan siyah-beyazlılarımız üçüncü çeyreği 63-51 geride kapattı.

Son bölüme daha etkili başlayan ekibimiz bitime 4 dakika kala farkı 7'ye indirdi(67-60). Kalan sürede farkı kapatma şanslarını değerlendiremeyen Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız karşılaşmadan 72-64 mağlubiyetle ayrıldı.
Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı