HABERLER

06.09.2019

BASKETBOL

Beşiktaş Sompo Sigorta:61 As Monaco:72

Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, Gloria-Smart Casual Event Basketbol Turnuvası ikinci maçında As Monaco'ya 72-61 mağlup oldu.

Gloria Sports Arena'da oynanan karşılaşmaya takımımız; Jordan Theodore, Michael McAdoo, Birkan Batuk, Shaq McKissic ve Nemanja Djurusic beşiyle başladı.

Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelede kolay sayı şanslarını değerlendiremeyen takımımız bu bölümü 22-15 geride tamamladı.

İkinci çeyreğin hemen başında Jordan Theodore ve Shaq McKissic ile etkili olan ekibimiz farkı eritmeyi başardı. İlk yarının son anlarında savunmada açıklar veren ekibimiz soyunma odasına 38-31 geride girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına ekibimiz; Jordan Theodore, Birkan Batuk, Samet Geyik, Nemanja Djurisic ve Shaq McKissic beşiyle çıktı.

İkinci yarının başında Nemanja Djurisic ve Shaq McKissic ile hücumda etkili olan ekibimiz farkı 5'e indirdi(42-37). Öne geçme şanslarını kullanamayan siyah-beyazlılarımız, savunmada rakibini durduramadı ve bu bölümü 61-52 geride tamamladı.

Son çeyreğe tutuk başlayan takımımız karşılaşmadan 72-61 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer olan oyuncumuz 12 sayıyla oynayan Toddrick Gotcher olurken onu; 10'ar sayıyla oynayan Shaq McKissic, Birkan Batuk ve Jordan Theodore takip etti.
Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı