HABERLER

Beşiktaş Dergisi Ağustos Sayısı Yayında

Kapağında yeni transferimiz Tyler Boyd’un yer aldığı Beşiktaş Dergisi ağustos sayısı yayınlandı. Beşiktaş Dergisi’ni bjk.com.tr adresine girerek veya Beşiktaş JK uygulamasını indirerek telefonlarınızdan, tabletlerinizden ve bilgisayarlarınızdan okuyabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi’nin size özel hazırladığı posterleri, bilgisayarlarınıza ve cep telefonlarınıza indirebilir, dileğinizi baskı yaptırıp duvarlarınıza asabilirsiniz. Dilediğiniz mobil duvar kağıtlarını da indirebilir, cep telefonlarınızı Beşiktaş’la süsleyebilirsiniz.

İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:

* Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın Beşiktaş ailesine mesajları...

* Bazı futbolcular vardır, taraftarları transfer zamanı gece nöbetlerine tutarlar. Yine bazı futbolcular vardır, transfer işlemleri tamamlanmadan taraftarlar ile arasında güçlü bir bağ oluşturur. Tyler Boyd, bu iki özelliği de taraftarlarımıza yaşattı ve kendisi de yaşadı. Beşiktaş Dergisi ağustos sayısına verdiği röportajda bu süreci “Transferim tamamlanana kadar dolu dolu bir mutluluk yaşayamadım” diye anlatan yeni transferimiz, gelecekten ise o kadar umutlu ki başarılı olmaması için hiçbir engel yok.

* 31 Temmuz 1963 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Abdullah Avcı, 1982 yılında başlayan profesyonel futbolculuk kariyerinde; Vefaspor, Fatih Karagümrük, Rizespor, Kasımpaşa ve İstanbulspor formaları giydi. Teknik direktörlük kariyerine İstanbulspor’da başlayan Avcı, 2011-2013 yılları arasında Türk A Milli Takımı’nın teknik direktörlüğü görevini üstlendi. Son olarak M. Başakşehir Kulübü’nün teknik direktörlüğünü yapan Abdullah Avcı, 2019-20 sezonu başında Beşiktaşımız ile sözleşme imzaladı. Çok özel açıklamalarıyla Abdullah Avcı, Beşiktaş Dergisi ağustos sayısında...

* Beşiktaşımız, 8 Temmuz günü top başı yaptı. İlk etap kamp çalışmasını TFF Hasan Doğan Milli Takım Tesisleri’nde gerçekleştiren futbol takımımız, ikinci etap kamp çalışması için 25 Temmuz günü Avusturya’ya gitti. Siyah Beyazlılarımız’a 2019-20 Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nda başarılar diliyoruz. Futbolcularımızın antrenmanlarından çok özel detaylar ve görüntüler, Beşiktaş Dergisi ağustos sayısında...

* Futbol takımlarımızın 2019-2020 futbol sezonunda giyeceği formalar, taraftarlarımızın beğenisine sunuldu. Kadın futbol takımımızı da unutmayan kulübümüz, iç saha ve deplasman için taraftarlarına iki ayrı forma tanıttı.

* Kadın CS:GO espor takımımız, İspanya’nın Valencia şehrinde düzenlenen DreamHack Showdown Finali’nde Amerika temsilcisi CLG Red’i 2-1 yenerek Dünya Şampiyonu oldu ve 50 bin dolarlık ödül kazandı.

* Ressam Nihat Evren Derman’ın “Kapadokya’nın Efendileri” isimli yağlıboya çizimi ve hikayesi Beşiktaş Dergisi ağustos sayısında... Dijital posteri bjk.com.tr adresinde...

* Futbolcumuz Domagoj Vida’nın astrolojik portresini ISAR CAP, Danışman Astrolog Betül Alakır yazdı.

* Siyah Beyaz sevdasını gittikleri farklı coğrafyalarda dalgalandıran Kartal yürekli taraftarlarımız Beşiktaş Dergisi ağustos sayısında...

* Hakkı Kaptan’ın taktiği sayesinde Beşiktaş hem rakibini hem de hakemi nasıl yendi? Baba Hakkı’nın topu başının üstünde zıplata zıplata attığı gol nasıl sayılmadı? Futbol maçının ortasında neden sekiz yüz metre sürat yarışı yapıldı? Duayen tarihçi Vala Somalı’nın arşivinden tarihimizdeki enteresan ve gırgır maçlar serisi...

* Souleymane Youla: “Futbol hayatımı sakatlık değil, bana sürekli yemek ısmarlayan Beşiktaşlılar bitirecek.

On üç sene önce Beşiktaşımız’da oynamış Souleymane Youla’yı, Türk kimliğindeki ismiyle Süleyman Yula’yı Belçika’da takımıyla kamp yaptığı otelde bulduk ve eski günleri anımsadık. Otelin lobisinde buluştuğumuzda Youla’nın ilk sözleri “Bakın hala siyah beyaz giyiyorum” oldu.

* Semtte doğup büyüyen, Beşiktaşlı kimliği ile özdeşleşen ve gittiği her yere bu kimliği taşıyan bir insan Orçun Sünear. Senelerce grubu Sattas ile sahnelerde görmeye alıştığımız Sünear şimdilerde ise sevilen bir yarışmanın jüri üyesi olarak da ekranlarda boy gösteriyor. Kendisiyle müzikal kariyerinden yarışma programına, tribünlerden Süleyman Seba’ya kadar birçok konuda konuştuk. Bir de müjde verdi: “Süleyman Seba için şarkı yazıyorum.”

* Futbol maçlarını heyecanla tribünden takip ederken, bir anlık da olsa hepimizin gözü kesin onlara ilişmiştir. Hatta maçları en güzel yerden izlediklerini, sahadaki coşkuyu futbolculara en yakın yerden yaşadıklarını düşünerek, çoğumuz imrenmişizdir onların yaptıkları işe... Onlar top toplayıcılar... Eski isimleriyle “iki buçukluklar”... Eskiden neden mi böyle denirmiş onlara?... Çünkü yaptıkları iş karşılığında, aldıkları ücret sadece o kadarmış... İki buçuklukların hikayesi, Beşiktaş Dergisi ağustos sayısında...

* Dergimizin Analı-Kızlı köşesine bu ay Özlem Sarıtaş ve kızları Tuğçe ile Gökçe konuk oldu.

* Şair Vedat Özdemiroğlu’ndan Ricardo Quaresma şiiri...

* Spor ve Pazarlama Yöneticisi Handan Kaloğulları, dünyadan kadın futbol takımlarını ve Beşiktaş’ın kadınlarını yazdı.

* Van Beşiktaşlılar Derneği’nin kuruluş hikayesi, başkanının mesajı ve faaliyetleri...

* İleri Sürüş ve Sportif Sürüş Eğitmeni Kaan Özşenler, TOSFED Yıldızını Arıyor 2019’un ilk ayağı yazdı.

* Teknoloji yazarımız Murat Yıldız, Asus Prime X299-A modelini, Lenovo ThinkPad serisi X1 Carbon modelini ve Realme X modelini mercek altına aldı.

* Mini Kartallarımız ile tanışmaya hazır mısınız? Siz de çocuklarınızın yayınlanmasını istiyorsanız fotoğraflarını ve bilgilerini dergi@bjk.com.tr adresine yollayabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi ağustos sayısını okumak, dijital posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN