HABERLER

18.07.2019

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş Futbol Akademisi ve Eğitim Kampı Projesinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Başkanımız Fikret Orman ile Beşiktaş formasıyla adını unutulmazlar arasına yazdırmış olan Fabian Ernst, düzenledikleri basın toplantısında Beşiktaş Futbol Akademisi ve Eğitim Kampı projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Yücel ile Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Umut Kutlu da toplantıda yer aldı.

Başkanımız Fikret Orman, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Fabian Ernst üç sezon Beşiktaş’ta oynamış değerli bir isim. Taraftarlarımız bu sürede Ernst’i çok sevmişti. Ernst, karakteri ve futboluyla Beşiktaş ailesinin bir parçası oldu. Ernst, uzun süredir altyapı ile ilgili çalışmalar yürütüyor. Bizim açımızdan çok önemli bir proje nedeniyle Ernst ile işbirliği yapacağız. Beşiktaş Futbol Akademisi ve Eğitim Kampı projemiz var. Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde Fabian Ernst’in koordinasyonunda spor akademileri açacağız. Uzun zamandır planlıyorduk ama doğru adımı atmayı bekliyorduk. Hayırlı olsun. Beşiktaş’a faydalı olacak futbolcular yetiştirmeyi arzuluyoruz. Fabian Ernst’e teşekkür ediyorum.”

Beşiktaşımızın kültürüne uygun futbolcular yetiştirmek için çalışacağını belirten Fabian Ernst, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Burada olduğum için çok mutluyum. Kendimi evime dönmüş gibi hissediyorum. Beşiktaş’a bu projeyi yürütme görevini bana verdiği için teşekkür ediyorum. Almanya ve çevresinde ciddi antrenör havuzumuz var. Beşiktaş kültürüne uygun bir şekilde futbolcular yetiştirmek için eğitimler vereceğiz.”

Başkanımız Fikret Orman ile Fabian Ernst, basın toplantısının sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber: Selçuk Genç
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli