HABERLER

16.07.2019

GÜNCEL HABERLER

Forma Göğüs Sponsorumuz Vodafone İle Sözleşme Yenilendi

Geçtiğimiz beş sezon boyunca Futbol Takımımızın forma göğüs sponsoru olan Vodafone ile sözleşmemiz, 36 milyon TL bedelle iki yıl daha uzatıldı.

Başkanımız Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone Park’ta düzenledikleri basın toplantısında yenilenen forma göğüs sponsorluğu anlaşması hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Toplantıda Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Ahmet Ürkmezgil, Hüseyin Yücel, Hüseyin Mican, Hakan Özköse, Melih Aydoğdu ve Serkan Yazıcıoğlu ile Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Umut Kutlu da yer aldı.

Başkanımız Fikret Orman, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bizim için mutlu bir gün. Vodafone ile altı yıl önce iş birliğine başlamıştık. Vodafone ile forma göğüs sponsorluğumuz beş yılı doldurdu. Forma göğüs sponsorluğumuzu iki yıl daha uzatıyoruz. İki taraf da bu iş birliğini sürdürmek için çok istekli oldu. Vodafone ile yaptığımız sponsorluk anlaşmaşlarına bakış açımız, gönül bağı ilişkisi olmuştur. Birlikte önemli projeler yaptık. Futbolda uzun dönemli iş birlikleri az görülür. Beşiktaş ve Vodafone mutlu bir şekilde iş birliklerini sürdürüyor. Türkiye’nin en önemli iki markasının iş birliği takdiri hak ediyor. Vodafone ile forma göğüs sponsorluğunu 36 milyon TL bedelle iki yıl uzattık. Toplam yedi yıla bakıldığında Vodafone ile yaptığımız sponsorluk anlaşmalarından 32 milyon Dolar gelir elde etmiş oluyoruz. Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’a iş birliğimizin devamı için göstermiş oldukları çabalar nedeniyle teşekkür ediyorum.”

Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, Beşiktaşımızın hem yuvasına hem de formasına isimlerini vermekten mutluluk duyduklarını belirttiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Forma sponsorluğumuz sürüyor. Beşiktaş ile verimli bir şekilde ilerleyen iş birliğimiz var. Birlikte örnek işler yaptık. Bu sponsorluk bizim göz bebeğimiz. Beşiktaş’ın hem yuvasına hem de formasına ismimizi vermekten mutluluk duyuyoruz. Forma göğüs sponsorluğumuzun yeni dönemi hayırlı olsun.”

Beşiktaşımız ile gönülden iş birliği yaptıklarını vurgulayan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Beşiktaş’ın en büyük destekçilerinden biri olmaya devam ediyoruz. Beşiktaş ile gönülden iş birliği yapmış durumdayız. Vodafone Park’a 10 milyon Dolar’dan fazla teknoloji yatırımı yaptık. Vodafone Park’ta birçok aktivite yapıldı. Beşiktaşlılara özel paketler sunuyoruz. Dijital ortamda çocuklara ulaşarak Beşiktaş altyapısına kazandırdık. Forma göğüs sponsorluğumuzu iki yıl daha uzatıyoruz. İş birliğimizin iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.”

Başkanımız Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, basın toplantısının sonunda Beşiktaş formasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber: Selçuk Genç
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli