HABERLER

Dilay Korkmaz: ‘Vodafone Park’ta olmak çok başka’

Beşiktaş Dergisi, ekranların sevilen sunucusu, Vodafone Park’taki maçları kaçırmayan Dilay Korkmaz’ı bu kez maç olmayan bir günde mabedimizde ağırladı. Hiçbir zaman var olanla yetinmeyen ve hep gelişimi savunan Korkmaz, futboldan televizyon dünyasına, kitaplardan hayallerine kadar birçok soruyu samimiyetle cevapladı. Beşiktaş Dergisi nisan sayısındaki röportajdan bazı bölümler yayınlıyoruz:

“Genellikle maçlarda karşı takımı biraz kışkırtıcı snap’ler atıyorum. Mesela en son ‘Konya’dan gelirken etli ekmek getirseydiniz keşke, yerdik’ diye yazmıştım. Bu tatlı takılmalarımın ardından karşı taraftan saldırılar oluyor ama Beşiktaş taraftarı o kadar büyük ki, bir şey olduğunda beni hemen savunmaya geçiyorlar. Fotoğrafların altındaki yorumlara baktığımda koruyorlar, hiç yalnız bırakmıyorlar.”

“Stadyumda maç izlemek, çok başka bir duygu. Hakikaten evde, kafede izlemek gibi değil ki. Burada herkes aynı anda tezahürat yapıyor, herkes aynı anda telefonunun ışığını açıyor, atkılar sallanıyor, bunar inanılmaz bir şey. Bir tribün ‘Siyah’ diyor, diğeri ‘Beyaz’ diyor, çok başka bir atmosfer. Çok başka...”

“Sunduğum program çok iyi gidiyor. Ben memnunum, kanal memnun, yapımcı memnun, izleyici çok memnun ki en önemlisi de onlar. Ama bundan sonra da mesela bir kültür-sanat programı sunmayı çok isterim. Söyleşi programı var mesela kafamda. İleride koyduğum hedeflerim var yani. Mevcut ile yetinmiyorum, hep bir sonrakini planlayıp, basamak basamak ilerliyorum.”

“Mesela şampiyonluk gecesini sunmak çok isterim ya da Beşiktaş ile ilgili herhangi bir organizasoyunun sunuculuğunu üstlenmek harika olur. Bunları koşulsuz-şartsız kabul edip, içerisinde bulunmaktan keyif alırım.”

Beşiktaş Dergisi nisan sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN