HABERLER

04.04.2019

ESPOR

Kulübümüz ve InGame İş Birliği İle BJK Zula Takımı Kuruldu

Kulübümüz ile Türkiye’de espora ve esporcuya en çok yatırım yapan Türk şirketlerinden InGame Group arasında iş birliği anlaşması imzalandı.

Beşiktaş Esports ile Türkiye’de espora ve esporcuya en çok yatırım yapan Türk şirketlerinden InGame Group arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Vodafone Park’ta düzenlenen iş birliği anlaşması imza töreni, Beşiktaş Esports Yöneticisi Erman İpci ve InGame Group CEO’su Alpay Alptekin’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Espor alanındaki başarılarıyla dikkat çeken Beşiktaş Esports ile bugün dünyada 21 milyondan fazla kişi tarafından, 11 farklı dilde oynanan Türkiye’nin ilk ve tek yüzde 100 milli MMOFPS oyunu Zula’nın yaratıcısı InGame Group arasında gerçekleşen iş birliği anlaşması kapsamında, 2018-2019 futbol sezonunda Vodafone Park’ta, Beşiktaş JK Zula Espor takımının da yer alacağı iki etkinlik gerçekleştirilecek.

Aynı kapsamda Beşiktaş JK, InGame Group şirketlerinden Lokum Games’e, 2019-2020 futbol sezonunda, Vodafone Park’ta ev sahibi sıfatıyla oynayacağı 10 maçta geçerli olmak üzere, stadyum içerisindeki veya dışarısındaki alanlarda, Beşiktaş JK espor takımı için aktivite alanı sağlayacak. Beşiktaş’a Lenovo Game On’da hafta içi ZULA turnuvası düzenleme hakkı sağlayan iş birliğiyle turnuvalarda ilk 8’e giren esporculara oyun içi Beşiktaş desenleri hediye edilecek.

Bu iş birliğiyle esporun ülkemizde bilinirliğinin artması amacıyla Beşiktaş Dergisi’nde her ay espor ile ilgili içeriklere yer verilmesi planlanırken, Zula oyun içi lisans sözleşmesiyle de taraftarlar BJK ürünleri ile buluşacak. Beşiktaş JK ve InGame Group arasında imzalanan iş birliği protokolü ile Türkiye’de esporun gelişmesine büyük katkı sağlanması hedefleniyor.

Basın toplantısında Beşiktaş Esports’un Zula takımındaki ilk transferi Hakan “Swoon” Demirel de yer aldı. Beşiktaş formasını ilk defa giyen Swoon, uzun bir süredir espor sahnesinde yer alarak edindiği tecrübelerle Beşiktaş’ın şampiyonluğu için ter dökecek ve takımın kaptanlığını üstlenecek.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli