HABERLER

23.01.2019

ESPOR

League of Legends Espor Takımlarımız, Şampiyonluk Ligi 2019 Sezonuna Hızlı Başladı

İddialı transferleriyle yeni sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Beşiktaş Esports, VFŞL 2019 sezonu birinci hafta karşılaşmalarında iki rakibini de yenmeyi başararak lige 2-0 başladı. Takımımız böylelikle liderlik koltuğuna oturdu. Akademi takımımız da aynı başarıyı tekrarlayarak ligindeki ilk iki galibiyetini elde etti.

Riot Games Espor Sahnesi’nde başlayan 2019 sezonu daha ilk haftadan keyifli karşılaşmalara sahne oldu. 9 hafta sürecek ligin ilk virajı geride kalırken; 1.000 kişilik bir seyirci karşısına çıkan Beşiktaş Esports haftanın birinci maçında Team Aurora ile karşılaştı. Rakibini sistematik bir oyun sergileyerek yenmeyi başaran ekibimiz, galibiyete uzanmayı başardı. Haftanın ikinci karşılaşmasında ise takımımız Bursaspor Esports ile galibiyet mücadelesi verdi. Çok daha rahat geçen karşılaşmada rakibine ezici bir üstünlük kuran Beşiktaş, hızlı bir zafer aldı.

Tıpkı VFŞL ekibimiz gibi harika bir oyun ortaya koyan Akademi takımımız da Aurora ve Bursaspor’u yendi. Ligdeki rakiplerine nazaran çok daha uyumlu ve güzel bir oyun ortaya koyan Akademi takımımız, şampiyonluğun açık favorilerinden birisi olduğunu gösterdi.

Yeni sahnedeki ilk iki maçında lige hazır olduğunu gösteren takımlarımız, karşılaşmalar sonrasında hayranları ile buluştu ve fotoğraf çekindi. Ligin ikinci haftası 26 Ocak Cumartesi günü başlıyor. VFŞL ekibimiz bu hafta Dark Passage ile Galatasaray Esports karşısında zafer mücadelesi verecek. Akademi takımımız da aynı fikstürde rakipleri ile karşılaşacak. Takımımıza hem yeni sezonun ilk derbisi olan Galatasaray Esports maçında, hem de Dark Passage karşılaşmasında başarılar diliyoruz.