HABERLER

Beşiktaş’ın Onur’u

Beşiktaş Mogaz Takımımız’ın başarılı oyuncusu Onur Ersin, Beşiktaş Dergisi ocak sayısına konuk oldu. İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Beşiktaş Mogaz’daki hedefim, her zaman kalıcı olabilmek... Çok büyük bir camiaya ve çok eski bir maziye sahip olan kulübümüzde uzun yıllar forma giyip, onu terletmeyi hedefliyorum. Kişisel hedefim de, Avrupa’nın önemli ligleri olan Fransa ve Almanya’da forma giymek, Beşiktaş’ı ve ülkemi orada en iyi şekilde temsil edebilmek.”

“Beşiktaş Mogaz’a karşı oynamak, her zaman motive edici oluyordu. Çünkü karşımızda hem çok büyük bir camia hem de sürekli kazanan bir takım vardı. Beşiktaş Mogaz her zaman çok iyi oyuncu potansiyeline sahip olduğu için onu yenmek çok değerli bir hal alıyordu. Şimdi içinde olmak ise, çok daha özgüvenli bir hal aldı. Maçın gidişatını değiştirecek çok fazla kaliteli oyuncumuz var. Sürekli kazanma alışkanlığına sahip olmamız, maçın kırılma anlarında hep kazanmaya daha yakın taraf olmamızı sağlıyor.”

“Takım arkadaşlarım ile sohbetimiz gerçekten abi-kardeş derecesinde yakın. Birbirimize olan saygımız, sevgimiz ve hoşgörümüz sonsuz. Hedefimiz her zamanki gibi ligi şampiyon bitirmek, Türkiye Kupası’nı da müzemize götürmek ve arkasından da Süper Kupa’yı kazanmak.”

“Bizim Süleyman Seba Spor Salonu’ndaki maçlarımıza gelenlerle Beşiktaş Mogaz sporcuları olarak tam bir aileyiz. Daha da çok taraftarın gelip desteklemesini tabii ki çok isterim ama daha ötesi onların da bu büyük ailemizin bir parçası olmasını temenni ederim. Onlar yanımızda oldukça kazanmamız daha kolay.”

Röportajın tamamını ve Beşiktaş Dergisi ocak sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN