HABERLER

Meftun Eren: “Beşiktaş bayrağı altında başarılı olabilmek tarif edilemez bir duygu'

Diğer voleybol antrenörlerinin çoğunun aksine saha kenarındaki “sakin güç” olan Beşiktaş Erkek Voleybol Takımımız'ın baş antrenörü Meftun Eren’in Beşiktaş Dergisi aralık sayısına verdiği röportajdan bazı bölümleri yayınlıyoruz:

“Takıma transfer yaparken öncelikle karakter analizi yapmaya çalışıyoruz. Beşiktaş’ın değerlerine uygun, takımımıza uyabilecek, buradaki sinerjiye uyum sağlayabilecek oyuncuları tercih etmeye çalışıyoruz. Özellikle örnek olabilecek yaşça tecrübeli arkadaşları takımımıza katmaya çalışıyoruz ki, bu gençlerin gelişiminde olumlu etki etsin. İyi bir birlikteliğin içindeyiz.”

“Beşiktaş bayrağı altında başarılı olabilmek tarif edilemez çok güzel bir duygu. O zamanlarda BJK TV’de katıldığımız televizyon programlarında, verdiğim röportajlarda hep “Allah başka takımda çalışmak durumunda bırakmasın” dedim. Tabii ki transfer olabiliriz, tabii ki başka takım çalıştırabiliriz ama bu umarım bir zorunluluktan doğmaz.”

“Beşiktaş’taki hedefim, erkek voleybol takımını, gerçekten taraftarın takip edip bildiği, salona gelip desteklediği bir takım haline getirebilmek. Beşiktaş taraftarını tanıyan bilen biri olarak, formasını sona topa kadar terleten, iyi mücadele eden bir takım sahaya yansıttığımız sürece, yavaş yavaş maçlarımıza gelen taraftar sayısının artacağını düşünüyor ve ümit ediyorum.”

Röportajın tamamını ve Beşiktaş Dergisi aralık sayısındaki diğer konuları okumak, posterleri ve mobil duvar kağıtlarını indirmek için TIKLAYIN