HABERLER

26.04.2017

GÜNCEL HABERLER

Metin Albayrak, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri İle Buluştu

Metin Albayrak (Futbol altyapı, yapılanma ve scouting’den sorumlu. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nden sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü), Süleyman Demirel Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Serdal Terzi’nin de yer aldığı buluşmada Türkiye’de Futbol Politikaları konulu bir konferans veren Albayrak, Beşiktaşımızın altyapı çalışmaları ve gelecek dönem hedefleri hakkında konuştu.

Başkanımız Fikret Orman ile yola çıkarken, en çok Beşiktaşlılıklarına ve Beşiktaşlılara inandıklarını belirterek sözlerine başlayan Metin Albayrak, “İlk günden beri çok çalıştık ve hala çalışıyoruz. Hedefimiz Beşiktaş’I her sezon şampiyon yapmak ve Avrupa’dan özlenen kupayı müzemize getirmek” dedi.

“Beşiktaş için parlak bir gelecek oluşturacağız”

Beşiktaşımızı altyapısından gelecek oyuncularla parlak bir gelecek beklediğini belirten Albayrak “2-3 sene içerisinde altyapıdan gelen yıldızlar gelmeye başlayacak ve her sezon da artarak devam edecek. Beşiktaş olarak kısa ve orta vadeli planlarımızın yanında uzun vadeli çalışmalarımız da var. Gelecek sezon altyapımızı A takımımızın yanına taşıyacağız. Altyapımızdan getirdiğimiz oyuncularla sadece Beşiktaş’a değil Türk futboluna da hizmet edeceğiz. Avrupa’daki potansiyel oyuncuları da takip ediyoruz. Kendi altyapımızla bunları harmanlayarak Beşiktaş için parlak bir gelecek oluşturacağız” dedi.

“Bir kez daha iyi ki Beşiktaşlıyız dedik”

Metin Albayrak bir öğrencinin Çaykur Rizespor-Başakşehir maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili bir sorusu  üzerine ise “Başarı için her yolu mübah gören kulüpler her zaman başarısızlığa mahkumdur. Son günlerde yaşananları Türkiye’de herkes gördü. Tüm bu yaşananları görünce bir kez daha ‘iyi ki Beşiktaşlıyız’ dedik” diye konuştu.

“Şenol hoca ile sezon sonunda oturup konuşacağız”

Bir soru üzerine Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile sözleşmelerinin 2+1 yıllık olduğunun altını çizen Metin Albayrak, “Şu an için hepimiz sezon sonuna ve şampiyonluk hedefine kilitlendik. Sezon bitiminde hocamızla bir araya gelip konuşacağız” dedi.

Talisca transferine de değinen Albayrak, Talisca’nın bonservisinin oldukça yüksek olduğunu, oyuncunun Beşiktaş’ta oynamaktan büyük keyif almasının da transferde büyük bir etken olacağını söyledi.

Ayrıca Metin Albayrak, öğrencilerle buluşmasından önce Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Serdal Terzi ile makamında bir araya geldi ve Terzi’ye Beşiktaş forması hediye etti.