HABERLER

25.04.2017

GÜNCEL HABERLER

Kulübümüz ile Kalde Kol Kola Yürümeye Devam Edecek

Kulübümüz, ülkemizin önemli sanayi kuruluşlarından ve sektöründe dünya markası olan Kalde ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Kalıcı değer sloganıyla Beşiktaş'ın da kalıcı değeri olmayı hedefleyen Kalde, Futbol Takımımızın formasının kolunda yer almaya devam edecek.

Fikret Orman: “Bir sözümüzle başlayan birlikteliğimize keyifle devam ediyoruz”

Kalde'nin Beşiktaşımıza uzun yıllardır verdiği büyük desteğin önemini vurgulayan Başkanımız Fikret Orman, "Yönetimimin ilk yıllarında bir sözümle, hiç tereddüt etmeden Beşiktaş için desteğe hazır olan Kalde, yıllar içerisinde hep bizimle birlikte olarak kulübümüzün geldiği noktada büyük pay sahibi oldu. Sektöründe çok önemli bir marka olan Kalde ile karşılıklı olarak birbirimize değer kattık ve katmaya devam edeceğiz. Kalde firmasına, kulübümüze gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Aksel Topalyan: “Beşiktaş’ın bir dünya kulübü olarak hak ettiği başarılara ulaşması için desteğe devam dedik”

Türk sporunun en önemli değeri Beşiktaş ile bir arada bulunmaktan onur duyduklarını belirten Kalde Yönetim Kurulu Başkanı Aksel Topalyan ise "Köklü tarihi, dünyada eşine az rastlanır taraftarı ve büyük başarılarıyla Türk sporunun önemli değerlerinden biri olan Beşiktaş JK ile olan birlikteliğimizi önümüzdeki yıllarda da sürdürecek olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Beşiktaş'ın bir dünya kulübü olarak hak ettiği başarılara ulaşabilmesi için Kalde olarak desteğe devam dedik. Beşiktaş JK’nın değerli başkanı ve kadim dostum Fikret Orman'a, yönetim kuruluna ve tüm Beşiktaş camiasına bize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür eder, bir kez daha bu beraberliğin her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını dilerim" diye konuştu.