HABERLER

SSD Santa Lucia Sport:63 Beşiktaş RMK Marine:49

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Euroleague 1 A Grubu dördüncü maçında SSD Santa Lucia Sport ile karşılaştı. Rakibimiz maçı 63-49 kazandı.

Karşılaşmaya ritimli giren taraf Santa Lucia Sport oldu ve çeyreğin başında bir seri yakalayarak öne fırladı. Ekibimiz maça temposuz başladı ve hücumda etkili olmadı. Rakibimiz ilk çeyreği 18-11 önde tamamladı.
 
Siyah-beyazlılarımız 2. çeyreğe daha organize başladı ve rakibine cevap verdi. Çeyreğin ortalarına gelinirken dengede bir oyun vardı. Ekibimiz bu çeyrekte SSD Santa Lucia Sport’un ritim bulmasına izin vermedi. Rakibimiz soyunma odasına 32-25 önde gitti.
 
3. çeyreğe iyi giren taraf Beşiktaş RMK Marine oldu. Ekibimiz çeyreğin başında momentumu ele geçirdi ve aradaki sayı farkını eritti. Rakibimiz çeyreğin son bölümünde hücumda ritim buldu ve siyah-beyazlılarımızın geri dönmesine izin vermedi. Rakibimiz final periyoduna 47-39 üstünlükle girdi.
 
Rakibimiz final periyodunda tempoyu ve oyunu kontrol etti. Siyah-beyazlılarımızın oyunun son bölümünde enerjisi düştü ve hücumda kötü bir yüzdeyle oynadı. Rakibimiz bu çeyrekteki oyun üstünlüğüyle maçı 63-49 kazandı.
 
Ekibimizde; Özgür Gürbulak 14 sayı, 8 sayı, 7 asistle, Deniz Acar 14 sayı, 2 ribaundla, Cem Gezinci ise 8 sayı, 6 ribaundla oynadı.