HABERLER

Beşiktaş RMK Marine:76 CID Casa Murcia Getafe:53

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Euroleague 1 A Grubu üçüncü maçında CID Casa Murcia Getafe ile karşılaştı. Ekibimiz maçı 76-53 kazandı.

Maça 2 ekipte dengeli başladı ve çeyreğin başında karşılıklı isabetler buldu. Çeyreğin ortalarına gelinirken oyundaki denge devam etti. Rakibimiz ilk çeyreği 16-14 üstünlükle tamamladı.
 
2. çeyreğe tempolu giren taraf siyah-beyazlılarımız oldu. Ekibimiz 2. çeyreğin başında Feri Gümüş ve Cem Gezinci ile etkili oldu. Arka arkaya isabetler bulan ekibimiz bir seri yakaladı ve öne fırladı. Siyah-beyazlılarımız soyunma odasına 37-32 önde gitti.
 
3. çeyreğe de ritimli giren taraf Beşiktaş RMK Marine oldu. Bu çeyrekte gardımız Özgür Gürbulak oyuna ağırlığını koydu. Ekibimiz bu çeyrekte tempoyu ve oyunu kontrol ederek önde kalmaya devam etti. Siyah-beyazlılarımız final periyoduna 54-45 üstünlükle girdi.
 
Beşiktaş RMK Marine Takımımız son çeyrek itibariyle oyunu domine etti ve rakibini oyundan düşürdü. Siyah-beyazlılarımız bu çeyrekte oyunun tek hakimiydi ve rakibinden bu çeyrekte sadece 8 sayı yedi. Ekibimiz maçı 76-53 kazandı ve Euroleague 1 A Grubu’ndaki 2. galibiyetini aldı.
 
Beşiktaş RMK Marine’de; Cem Gezinci 22 sayı, 6 ribaund, Ferit Gümüş 17 sayı, 11 ribaund, 5 asistle, Özgür Gürbulak ise 17 sayı, 4 ribaund, 5 asistle mücadele ettiler.