HABERLER

Beşiktaş RMK Marine Takımımızın İlk 7 Hafta Değerlendirmesi

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı 7 mücadelede topladığı 14 puanla zirvede yer aldı.
 
Ağustos ayında çalışmalara başlayan siyah-beyazlılarımız, yeni sezon öncesinde Özgür Gürbulak, Cem Gezinci ve Ferit Gümüş ile kadrosunu güçlendirdi.
 
2015-2016 sezonuna Suudi Arabistan Milli Takımı ve K.D.Ç.Karabükspor ile yapılan hazırlık maçlarıyla başlayan takımımız, etkili oynadığı iki mücadelede de salondan galibiyetle ayrılmasını bildi.
 
Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ne şampiyonluk parolasıyla başlayan siyah-beyazlılarımız, 22 Kasım’da oynanan deplasmanda Yalova Engelliler mücadelesinde Kaan Dalay, Bülent Yılmaz, Cem Gezinci ve Deniz Acar’ın etkili oyunuyla salondan 96-43 galip ayrıldı.
 
İlk 6 haftada oynadığı 6 mücadeleden de sahadan galibiyetle ayrılan takımımız, topladığı 12 puanla averaj farkıyla ikinci sırada yer aldı.
 
Ligin 7. haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynanan mücadeleye etkili başlayan Beşiktaş RMK Marine Takımımız, hücumdaki üstün performansı ve dirençli savunma anlayışıyla salondan 68-62 galip ayrıldı ve liderlik koltuğuna oturdu.
 
Beşiktaş RMK Marine Takımımızın Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin ilk 7 haftasında oynadığı mücadelelerde aldığı sonuçlar şöyle;
 
Yalova Engelliler:43 Beşiktaş RMK Marine:96
Beşiktaş RMK Marine:72 K.D.Ç.Karabükspor:62
TSK Rehabilitasyon MSK:67 Beşiktaş RMK Marine:78
Beşiktaş RMK Marine:83 Balıkesir Bld.Engelliler SK:51
İzmir Bş.Bld.:81 Beşiktaş RMK Marine:87
Beşiktaş RMK Marine:84 Pendik Bld.Anadolu Yakası:27
Galatasaray:62 Beşiktaş RMK Marine:68