HABERLER

25.12.2015

GÜNCEL HABERLER

Cenk Tosun’dan Genç Taraftarımıza İmzalı Forma

Futbolcumuz Cenk Tosun, BJK TV aracılığıyla Rize’de ikamet eden ve doğuştan gelen bir kas hastalığı bulunan genç taraftarımız Oktay Yazıcı’ya imzalı forma hediye etti.

Cenk Tosun, futbolcularımızla tanışmak isteyen Oktay’a takım arkadaşlarının imzaladığı formayı hediye etti.
 
Futbol A Takımımızın başarılı oyuncuları Cenk Tosun, İsmail Köybaşı ve Veli Kavlak, dizilerden tanıdığımız Sinan Çalışkanoğlu, Timur Acar, Serkan Kuru ve Seçkin Özdemir videolar çekip Oktay’a gönderdiler.
 
Beşiktaş’a gönülden bağlı olan Oktay’ın yastığı, yorganı bile Beşiktaş’lı. Başında formaları var ve tabi ki üzerinden de Beşiktaş formasını çıkartmıyor. Bilgisayarının masaüstünü bile Vodafone Arena inşaatı süslüyor.
 
Ziyarette BJK TV’ye konuşan Oktay, “Beşiktaş’ı çok seviyorum. Ağabeylerim sayesinde Beşiktaşlı oldum. Liverpool maçını unutamıyorum. Çok güzeldi. Tolgay gol atmıştı. Spor haberlerini ve maçları izliyorum. Sezon çok güzel. Şampiyon olacağız. En çok Gökhan Töre ve Ricardo Quaresma’yı seviyorum. Bu sene şampiyon olalım. Beşiktaş’ı çok seviyorum. Bu sene şampiyonuz. Hentbol Takımımız, her sene şampiyon oluyorlar. En çok Ramazan’ı tanıyorum. Hentbol Takımımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.