HABERLER

27.12.2015

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, 100. Yıl Beşiktaşlılar Derneği Kahvaltısına Katıldı

Hotel Elite'de düzenlenen kahvaltıya Başkanımız Fikret Orman, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Başkanımız Fikret Orman’ın annesi Nuran Orman, Başkanımız Fikret Orman’ın ablası Kısmet Orman, 100. Yıl Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Turhan Şalva ve dernek üyeleri katıldı.
 
Kahvaltı organizasyonu öncesi Başkanımız Fikret Orman ve 100. Yıl Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Turhan Şalva açıklamalarda bulundu.
 
Turhan Şalva yaptığı konuşmada; “Bugün aramızda çok sevdiğimiz kulüp başkanımızı ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Derneğimizin camiamıza yaptığı önemli hizmetler var. Spor camiasına taraftarların ve toplumun ilgisi her geçen gün biraz daha azalıyor. Biz de 13 yıllık dernekçilik hayatımızda camiamızı tanıtmak adına çok güzel organizasyonlar yaptık. Küçük çocuklara Beşiktaş sevgisini aşılamak adına uğraşlar verdik, omuz omuza maçlara gittik. Ama maalesef statların bugünkü doluluk oranına baktığımızda eski ilgiyi göremiyoruz.  Dernek faaliyetlerimizi gerçekleştirerek, bir arada bulunarak bu tür sorunları aşmaya çalışıyoruz. İnanıyoruz ki içimizden arkadaşlarımız zamanı geldiğinde kulübümüze daha da büyük hizmetler verecek. Umuyorum ki Başkanımız Fikret Orman da uzun yıllar daha kulübümüzün başkanı olarak kalacak. Toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.“ ifadelerini kullandı.
 
Biz bir aileyiz.
 
Başkanımız Fikret Orman konuşmasında; “Biz bir aileyiz. Bugün buraya ailemle beraber geldim. Annem, kız kardeşim, yengem, dayım yeğenim burada. Allah rahmet eylesin babam bize böyle bir miras bıraktı. Beşiktaş ailesinin içerisinde olmaktan büyük onur duyduk. Bugün de Beşiktaş ailesinin bir parçası olan sizlerle beraber olmaktan oldukça mutluyum. Vodafone Arena inşaatının sonlarına doğru geldik. Yeni stadımızda da bu birlik olgusunu yaşatacağız. Biz her şeyi hep beraber yapıyoruz. İnşallah şampiyonluk turunu da orada hep beraber atacağız. Bu sene o sene.” şeklinde konuştu.