HABERLER

21.02.2015

HENTBOL

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) ve Barcelona'dan Kulübümüze Ziyaret

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) ve Barcelona heyetleri kulübümüzü ziyaret etti.

Akaretler'deki kulüp binamızda sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Beşiktaş Mogaz Takımımızn İdari Menajeri Berk Karahan, EHF Başkanı Jean Brihault, EHF Genel Sekreteri Michael Wiederer ve Barcelona heyeti yer aldı.

Karşılık olarak verilen plaketlerin ve hediyelerin ardından yapılan toplantıda Beşiktaş Mogaz'ın Türk ve Avrupa hentboluna yaptığı katkılar, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'ne kattığı renk, seyirci potansiyeli ve VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'ndeki marka değeri hakkında fikir alış verişi yapıldı.

Jean Brihault:'Türkiye'de hentbol hızla gelişiyor'
EHF Başkanı Jean Brihault, "Beşiktaş, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl iyi bir performans gösterdi. Barcelona'nın da durumu iyi. Maçın oldukça çekişmeli geçeçeğini düşünüyorum. Herkes bunun keyfini sürsün. Türkiye'de hentbol oldukça hızlı gelişiyor. Hem ulusal hem de uluslararası düzeyde. Oyuncular oldukça istekli ve sadece kendileri için değil hentbol için oynuyorlar. Bundan sonra da Türkiye'de hentbolun hızla gelişeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bilal Eyüboğlu:'Beşiktaş Mogaz tüm maçlarında başa baş oynadı'
Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu da Beşiktaş Mogaz'ın bu yıl hem ligde hem de VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde iyi iş çıkardığını belirterek, "Beşiktaş Mogaz bu yıl ligde zaten liderliğini sürdüryor ve tek mağlubiyeti var. VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde 1 galibiyeti olmasına rağmen bu yıl onlar için çok iyi bir tecrübe oldu. Zor takımlarla mücadele ettiler. Barcelona ve geçen yılın şampiyonu SG Flensburg-Handewitt gibi. Buna rağmen tüm maçlarında başa baş oynayabildi. Takımın buralara gelemesinde büyük katkısı olan öncelikle Başkan Fikret Orman'a daha sonra Erdal Karacan ağabeyime, Beşiktaş Mogaz teknik ekibi ve oyuncularına teşekkürlerimi sunar başarılarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı.