HABERLER

21.02.2015

HENTBOL

Barcelona Maçı İçin Sinan Erdem Spor Salonu'nda Buluşalım

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımımız, bu sezon ülkemizi VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde temsil ederek önemli bir başarı elde etti.

Siyah-beyazlılarımız, hentbolun Avrupa'daki en büyükleri ile birlikte yer aldığı B Grubu'nda 10. ve son karşılaşmasını İspanya temsilcisi Barcelona ile yapacak.

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde zorlu maçlar oynayan ve önemli bir tecrübe kazanan siyah-beyazlılarımız oynadığı 9 maçın sadece 1'ini kazanabildi ve 8 müsabakadan mağlup ayrıldı.

Rakibimiz Barcelona ise 9 maçın 7'sini kazanırken 1 müsabakadan beraberlikle, 1 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Puan cetvelinde Barcelona 15 puanla ilk sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi'nin en başarılı takımı olan Barcelona, bugüne kadar Şampiyonlar Ligi'nde 12 kez final oynadı ve 8 kez de şampiyonluk elde etti.

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Avrupa'nın en zorlu takımlarının yer aldığı B Grubu'nda özverili ve rakiplerini zorlayan oyunuyla dikkat çekti.

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde 10. ve son maçında Barcelona'yı bugün saat 19.15'te Sinan Erdem Spor Salonu'nda konuk edecek olan siyah-beyazlılarımız, bu maçla birlikte Avrupa'ya veda edecek.

Takımımız, taraftarlarımızın desteğiyle Barcelona karşısında iyi bir oyun sergilemek istiyor.

Bu önemli maçta taraftarlarımızı destek için tribünlere bekliyoruz.

Taraftarlarımız karşılaşmanın biletlerini Sinan Erdem Spor Salonu gişelerinden 5 TL ücretle alabilirler.