HABERLER

04.12.2014

FUTBOL AKADEMİ

Rüştü Reçber, U-14 Akademi Takımımızın Oyuncularıyla Buluştu

Beşiktaşımızın unutulmaz kalecilerinden Rüştü Reçber, U-14 Akademi Takımımızın oyuncularıyla bir araya geldi.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Hakkı Yeten Tesisleri’nde Antrenörümüz Recep Ömer Gülen ve Rüştü Reçber yönetiminde gerçekleşen antrenman 1,5 saat sürdü.
 
Rüştü Reçber, antrenman öncesi oyuncularımızla sohbet ederek onlara deneyimlerini aktardı ve oyuncularımızla birlikte duran toplar ve kanatlardan hücum üzerine antrenman gerçekleştirdi.
 
Antrenmana katılmaktan dolayı büyük bir keyif aldığını belirten Rüştü Reçber, "Beni antrenmana davet eden Futbol Altyapı Koordinatörümüz Emrah Bayraktar’a ve Antrenörümüz Recep Ömer Gülen hocama teşekkür ediyorum. Fizik ve teknik olarak umduğumdan daha iyi bir takımla karşılaştım. Hafta sonu maçları olduğundan mümkün olduğunca fazla zorlamadan bir antrenman gerçekleştirdik. Kanatlardan hücum, duran toplar ve merkezden hücumlar üzerine antrenman yaptık. Güzel bir ortam var büyük keyif aldım. Baktığımız zaman ilk antrenörlük deneyimim oldu. Bu tarz organizasyonların olması destekliyorum. Beşiktaş’ın yıldız oyuncularının haftada bir kez gelip bu yaş gruplarıyla birlikte olup vakit geçirmeleri hem çocukların gelişimi açısından hem de hedefleri açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Slaven Bilic ve takımın bu konuda duyarlı hareket edeceğinin inancındayım. Bu oyuncular Beşiktaş’ın geleceği, Beşiktaş’ın yarınları bu oyuncuları ne kadar heveslendirirsek, hedefe odaklanmaya karşı çalışmalar yaparsak Beşiktaş kazanır" diye konuştu.