HABERLER

03.12.2014

FUTBOL AKADEMİ

Mehmet Ekşi, Altyapı Antrenörlerimizle Buluştu

Beşiktaşımızda uzun yıllar başarıyla forma giyen eski kaptanımız Mehmet Ekşi, ‘Ustalara Saygı’ isimli seminerde altyapı antrenörlerimizle bir araya geldi.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar'ın yanı sıra tüm altyapı antrenörlerimizin katıldığı seminer yaklaşık 1,5 saat sürdü.
 
Beşiktaş’ın her zaman ayrı bir yeri olduğunu belirten Mehmet Ekşi, "Biz tabi hiçbir zaman Beşiktaş’tan kopmadık. Beşiktaş, bizim kalbimizde,beynimizde duruyor. Burada olmak gerçekten çok güzel. Uzun yıllar birlikte olduğumuz arkadaşlarımızla ve antrenörlerimizle güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Anılardan bahsettik. Tabi ki her anlamda çok güzel oldu. Tekrar kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah daha sık birlikte oluruz" dedi ve şunları söyledi:
 
"Her dönemin kendine özgü koşulları var. Özellikle tesis problemini bir an önce ortadan kaldırmak lazım. Benim 15 yaşında bir oğlum var. Gözüm üzerinde başımın üzerinde taşıyorum. Bütün oyuncularımıza aynı şekilde bakmalıyız. Herkesin çocuğu çok değerlidir, kıymetlidir. Hem fiziksel açıdan hem mental açıdan hem de sosyal açıdan çocuklarımızı hak ettikleri şekilde yetiştirmeliyiz. Eksikliklerle yetişen gençlerde ilerleyen dönemlerde eksiklikler hissediliyor. Biz dünyanın en önemli takımlarıyla oynuyoruz. Almanya, Hollanda gibi çok gelişmiş ülkelerle oynuyoruz. Altyapıda da en kısa sürede gelişmiş ülkeleri yakalamak istiyoruz."
 
Seminer sonrasında Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, Mehmet Ekşi’ye teşekkür etti ve günün anısına plaket takdim etti.