HABERLER

02.12.2014

HENTBOL

Müfit Arın: 'Kadro derinliğimiz bize avantaj sağladı'

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Antrenörü Müfit Arın ve hentbolcumuz Kubilay Yılmaz, Antalyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 7. hafta erteleme maçında Antalyaspor'u mağlup edip puanını 16’ya çıkaran Beşiktaş Mogaz Takımımız'da Antrenörümüz Müfit Arın ve genç hentbolcumuz Kubilay Yılmaz oynanan maçın ardından değerlendirmelerde bulundular.

Antrenrömüz Müfit Arın alınan galibiyetten ötürü duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Öncelikle Antalyaspor'u mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Yeni kurulan bir ekip ve zaman içerisinde daha iyi olacaklardır. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig bizim için yorucu bir maraton. Şampiyonlar Ligi'nde biraz yıpranmış olan bir oyuncu grubumuz vardı ve bugün onları dinlendirdik. Karşılaşmanın ilk bölümünde zorlandık ancak daha sonradan toparlanarak farkı açtık. Kadro derinliğimiz bize burada avantaj sağladı. Yani tempo yükselince rotasyonumuz bize avantaj sağladı ancak kadro genişliği olmayan Antalyaspor'un direnci kırıldı ve oyundan düştü. Antalyaspor'un ilerleyen zamanda daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum" dedi.

Kubilay Yılmaz:'Hızlı hücumlarla etkili olduk'
Genç oyuncularımızdan Kubilay Yılmaz ise sakatlığının ardından tekrar forma giydiğini söyleyerek, “Oynadığım sürece elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sakatlığımın geçtiğini söyleyebilirim. Karşılaşmada hızlı hücumlarla etkili olduk, farkı açtık ve maçı kazandık” şeklinde konuştu.