HABERLER

02.12.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz:35 Antalyaspor:20

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Lig'in 7. hafta erteleme maçında Antalyaspor'u 35-20 mağlup etti.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; Yunus Özmusul, Uğur Çoban, Volkan Çalışkan, Predrag Dacevic, Josip Buljubasic, Kubilay Yılmaz ve Ömer Ozan Arifoğlu yedisiyle başladı.

Siyah-beyazlılarımız karşılaşmaya oldukça hızlı başlayarak öne geçti. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında hücumda Uğur Çoban ve Predrag Dacevic ile etkili olan Beşiktaş Mogaz Takımımız 17. dakikayı 7-5 önde geçti. Savunmadaki disiplini ile dikkat çeken takımımız art arda bulduğu sayılar ile ilk yarıya 18-7 önde girdi.

İlk yarıdaki istekli ve üstün performansını ikinici yarıda da devam ettiren ekibimiz hücumda Ramazan Döne'nin golleri ile farkı açtı. 45. dakikaya 28-11 önde giren siyah-beyazlılarımız maçın devamında da üstünlüğünü korudu ve oyun disiplininden kopmadı. Kalan dakikalarda rakibine şans tanımayan hentbolcularımız maçtan 35-20'lik skor ile galip ayrılarak Süper Lig'de oynadığı 8. maçında 8. galibiyetini aldı. Bu galibiyetin ardından Beşiktaş Mogaz Takımımız 16 puan ile Süper Lig'de zirveye yerleşti.