HABERLER

15.11.2014

HENTBOL

Hentbolcularımız Alingsas Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde Alingsas'ı konuk edecek Beşiktaş Mogaz Takımımız, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında İsveç temsilcisi Alingsas HK'yi konuk edecek Beşiktaş Mogaz takımımız yaklaşık 2 saatlik taktik bir antrenman gerçekleştirdi.
 
Sakatlığı devam eden Ercan Aşıkoğlu ile dedesinin vefatı dolayısıyla Trabzon'da bulunan Mesut Çebi antrenmana katılmadı. Ankara İl Özel İdare maçında burnu kırılan Kubilay Yılmaz antrenmanın bazı bölümlerinde takımla çalıştı.
 
Hızlı çıkan ve çok koşan bir rakibe karşı yapılabilecek hücum ve savunma yöntemlerini deneyen takımımız eksik takımla hücum idmanına geniş yer ayırdı. Agresif savunma yapan İsveç temsilcisini açabilmek için,  rakibin yapabileceği defansif varyasyonlara karşı hücum setleri hazırlayan takımımız, hücum sırasında topu daha olgun kullanabilmenin yollarını aradı. Pozisyon atışları, hızlı hücum, kaleci antrenmanı ve 7 metre atışlarıyla idmanı tamamlayan Beşiktaş Mogaz Takımımız, zafer yemini ederek Süleyman Seba Spor Salonu'ndan ayrıldı.
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız yarın(16 Kasım) İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda İsveç temsilcisi Alingsas'ı ağırlayacak. Mücadele saat 19:00'da başlayacak.