HABERLER

08.11.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Amasya Taşova YİBO Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Süper Lig'in 6. haftasında Amasya Taşova YİBO ile karşılaşacak siyah-beyazlılarımız Amasya'da yaptığı idmanla hazırlıklarını sonlandırdı.

Sabah saatlerinde Amasya’ya ulaşan takımımız, şehir turu gerçekleştirdi ve kentin güzelliklerine hayran kaldı.
 
Amasya'ya yaklaşık yarım saatlik mesafedeki Taşova Spor Salonu'nda çalışan takımımıza Amasya ekibinin teknik kadrosu ve oyuncuları samimi bir karşılamada bulundu. Kısa bir süre sohbet eden iki takım mensupları birbirlerine başarı diledikten sonra takımımız antrenmana başladı. 1,5 saat kadar süren antrenmanda futsalla ısınıp, ikili - üçlü hücum varyasyonları deneyen ekibimiz, pozisyon atışları ve 7 metre çalışmasıyla antrenmanı noktaladı. 
 
Oldukça neşeli görünen takımımız, idman boyunca ekip çalışmasını harfiyen uygulayarak, takım içi uyumu daha da üst düzeylere taşıdı. Amasya'da Ercan Aşıkoğlu, Oğuzhan Büyük, Kubilay Yılmaz, Vedran Zrnic ve Taha Ayar'dan yoksun çalışan takımımızda Erwin Jan Feuchtmann Perez'in hastalığıyla ilgili son durum maç saatinde belli olacak. Beşiktaş Mogaz Takımımız, yarın (9Kasım) saat 13:00'te oynanacak maç için konakladığı otelde maç saatini beklemeye başladı.