HABERLER

06.11.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz, Tempo Düşürmüyor

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımımız, Amasya Taşova Yibo maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'de 9 Kasım Pazar günü Amasya Taşova Yibo ile oynayacağı 5. hafta maçına hazırlanan siyah-beyazlılarımız, idmanlara devam ediyor.

3 Kulvarda armamızı temsil eden Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımımız, Süper Lig'in 6.haftasında 5. maçını oynamak üzere Amasya deplasmanına çıkacak. Bu yıl Süper Lig'e yükselen ve ilk haftadan bu yana iyi bir performans göstererek 3. sırada yer alan Karadeniz temsilcisi Amasya Taşova Yibo'ya konuk olacak ekibimiz, müsabakanın hazırlıklarına yoğun bir antrenman temposuyla devam ediyor. Akşam saatlerinde Süleyman Seba Spor Salonu'nda yaklaşık 2 saat süren bir idman yapan takımımız, milli takımlarda yer alan tüm oyuncularının dönüşüyle birlikte sakatlığı süren Ercan Aşıkoğlu hariç eksiksiz çalıştı.

Yine futsal oynayarak ısınan ve esneme hareketlerinin ardından topla idmana başlayan ekibimiz, çalışma boyunca hırsıyla göz doldurdu. Milli takım arası başlamasından bu yana (19 Eylül) maç yapmayan ekibimiz, çift kale maç yaparak ciddi bir prova gerçekleştirdi. Mesut, İbrahim, Erwin, Tolga Ö., Taha, Rasic, Volkan, Ozan, Bülent, Ivan'ın yer aldığı siyah takımla, Yunus, Tolga K., Oğuzhan, Dacevic, Uğur, Buljubasic, Zrnic, Ramazan, Şenol ve Viktor'da oluşan turuncu takımla karşılaştı. Kıran kırana geçen maçı 28-24'lük skorla kazanan turuncu takım oldu. Oldukça yüksek tempoda yapılan maçın ardından Antrenörümüz Müfit Arın ve Yrd. Antrenörümüz İlker Şentürk'ten değerlendirmeler alan siyah-beyazlılarımız antrenmanı noktaladı.