HABERLER

06.11.2014

HENTBOL

Hentbolcularımız, Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde Konferans Verdi

Beşiktaş Mogaz Takımımızın teknik ekibi ve oyuncuları, Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde öğrencilerle buluştu.

Türkiye'nin en başarılı hentbol takımı olmanın yanı sıra Türk hentbolunu geliştirme misyonu da üstlenen Beşiktaş Mogaz Takımımız, Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin davetiyle, Kurtköy yerleşkesi Spor Salonu'nda bir konferansa katıldı.
 
Yaklaşık 1,5 saat süren konferansa Yardımcı Antrenörümüz İlker Şentürk ve oyuncularımız Yunus Özmusul, Ivan Nincevic ve yeni transferimiz Vedran Zrnic katıldı. İlgili bir öğrenci grubunun olduğu konferans oldukça samimi bir havada geçti. 
 
Beşiktaş Mogaz'ın tarihi, başarıları, Türk ve Avrupa hentbolu gibi konularda öğrencileri aydınlatan takımımız, ardından öğrencilerle bire bir sohbet edip fotoğraf çektirdi. Konferansın son bölümünde öğrencilerle 7 metre atışı, temel hareketlerin açıklaması yapan ekibimiz, yoğun istek üstüne 'Gururlan' sloganı taşıyan çubuklu tişörtlerini imzalayarak öğrencilere bıraktı. Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde çok iyi ağırlanan ekibimiz, üniversite çalışanlarıyla, sporu ve hentbolu geliştirmek için yeni sosyal sorumluluk projeleri hakkında fikir teatisinde bulundu.