HABERLER

06.11.2014

FUTBOL AKADEMİ

Zafer Biryol, U-14 Akademi Takımımızın Oyuncularıyla Bir Araya Geldi

Beşiktaşımızın altyapısından yetişen Zafer Biryol, U-14 Akademi Takımımız ile antrenman yaptı.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Hakkı Yeten Tesisleri’nde U-14 Takımımızın Antrenörümüz Recep Ömer Gülen ve Zafer Biryol yönetiminde gerçekleşen antrenman 2 saat sürdü.
 
Antrenman öncesinde Zafer Biryol oyuncularımıza kendi döneminde oynanan futbol ile günümüzde oynanan futbol arasındaki farkları anlattı ve tecrübelerini aktardı.
 
Futbol altyapısını aldığı Futbol Özkaynak Düzenimize tekrar gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Zafer Biryol, şunları söyledi:
 
“19 sene önce altyapısından yetiştiğim yere, tekrar gelmek güzel bir duygu, çok mutlu oldum. Beşiktaş altyapısından takım arkadaşım olan Altyapı Direktörü Emrah Bayraktar’a davetinden dolayı teşekkür ederim. Bugün U-14 Akademi Takımıyla antrenman yaptık. Buradaki çocuklarla sahada tecrübelerimi paylaştım. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Beşiktaştaki yetenekli oyuncularla çalışmak çok önemli.
 
Benim zamanımda burası A Takım’ın antrenman sahasıydı. A Takım antrenmanına çıkmak için, izlemek için can atardık. O fırsatıda buldum Allah’a şükür. Biraz daha zaman geçtiğinde aynı duyguları bu çocuklar da yaşayacaktır. Altyapıdan çıkacak oyunculara ihtiyacımız var. İnşallah buradaki gençler de bunu başarırlar.”