HABERLER

04.11.2014

HENTBOL

Hentbolcularımız Çalışmalarını Sürdürüyor

Hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş Mogaz Takımımızın akşam çalışmasında David Rasic'in doğum günü kutlandı.

9 Kasım Pazar günü oynanacak Süper Lig 5. hafta karşılaşması için hazırlıklarına devam eden Kara Kartal, Antrenörümüz Müfit Arın ve Yardımcı Antrenörümüz İlker Şentürk idaresinde yaklaşık 2 saatlik bir idman gerçekleştirdi.

Siyah-beyazlılarımızın 16 kişilik oyuncu grubuyla yaptığı çalışmaya milli takım izninde olan 5 oyuncumuza ek olarak sakatlığı devam eden Ercan Aşıkoğlu katılmadı.

Antrenmana futsal maçıyla başlayan ekibimiz, ısınma aşamasını tamamladıktan sonra yine çabukluk çalıştı. Sezonun boş dönemleri için oldukça büyük önem taşıyan çabukluk antrenmanlarını yaklaşık 25 dakika çalışan takımımız ardından topla antrenmana geçti. 2'ye 1 hücum, 2'ye 2 hızlı hücum, kısa hızlı pas çalışmaları ve kaleci antrenmanı yapan takımımız, pozisyon atışları ve 7 metrelerle antrenmana devam etti. Son bölümünde sahayı enlemesine kullanarak yapılan dayanıklılık çalışmasıyla zirve yapan çalışma yoğun bir program uygulanarak bitirildi. 

David Rasic’in Doğum Günü Kutlandı
Beşiktaş Mogaz Takımımızın, yarın resmi sözleşme imzalayacak yıldız transferi  Hırvat Vedran Zrnic'in de yer aldığı antrenmanda bir de sürpriz yaşandı. Sırp sol oyun kurucumuz David Rasic'in 28. yaş günü takım olarak kutlandı. Rasic için hazırlanan pasta Süleyman Seba Spor Salonu'nda kesilirken keyifli anlar yaşandı. David Rasic bu sürprizin ardından, “Bu takımda en sevdiğim özellik kesinlikle arkadaşlık... Sosyal bağlarımızın bu kadar sağlam olması oyunumuza da olumlu yansıyor. Tüm takım arkadaşlarıma ve hocalarıma bu güzel sürpriz için teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Kara kartal antrenmanlarına yarın kaldığı yerden devam edecek.