HABERLER

03.11.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Süper Lig Hazırlıklarına Devam Ediyor

Beşiktaş Mogaz Takımımız, günü taktik antrenmanı yaparak tamamladı.

Son resmi maçını geçen ay Konya Selçuklu Bld. ile oynayan siyah-beyazlılarımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri dolayısıyla liglere verilen arayı yüksek tempolu antrenmanlar yaparak değerlendiriyor.
 
Bugün akşam saatlerinde Antrenörümüz Müfit Arın ve Yardımcı Antrenörümüz İlker Şentürk idaresinde yaklaşık 2 saat süren bir antrenman gerçekleştiren Beşiktaş Mogaz Takımımız birçok farklı çalışma türü tatbik etti.
 
Kasım ayında çok ciddi bir maç programı takip edecek takımımız antrenmana çabukluk çalışmalarıyla başladı. Kukalar ve ip merdiveniyle özellikle ayak hareketlerinin hızlanmasına yönelik çalışan hentbolcularımız oldukça istekli bir görüntü çizdi. 3’e 3 hücum ve savunma, hızlı hücum, pozisyon atışları, 7 metre ve kanat organizasyonları deneyen ekibimiz idmanı çift kale maçla tamamladı.
 
Haftanın ilk antrenmanına milli takım kampından dönen Ivan Nincevic de katılırken, hasta olan Erwin Jan Feuchtmann Perez ve sakatlığı devam eden Ercan Aşıkoğlu ile milli takımda dün Hırvatistan’a karşı forma giyen 5 oyuncumuz izinli olduğu için katılmadı. Burnunda kırık bulunan Kubilay Yılmaz ise Masörümüz Sertan Aytaç'la özel olarak takımdan ayrı çalıştı.
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız hafta boyunca maç kondisyonuna yönelik antrenmanlar yapacak. Siyah-beyazlılarımız 9 Kasım Pazar günü Süper Lig’de Amasya Taşova Yibo deplasmanına konuk olacak.