HABERLER

09.10.2014

HENTBOL

Barcelona Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaş Mogaz Takımımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Barcelona maçına bugün gerçekleştirdiği çift idmanla başladı.

Haftalardır yoğun bir maç ve antrenman programına tabii olan Beşiktaş Mogaz Takımımız, Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında oynayacağı Barcelona maçı hazırlıklarına başladı. Son olarak evinde Ankara İl Özel İdare’yi mağlup eden siyah-beyazlılarımız, günü çift idmanla geçti. Takımımız öğlen saatlerinde Beşiktaş İntegral Arena’da ağırlık çalışmasını tamamladıktan sonra Süleyman Seba Spor Salonu’nda Antrenörümüz Müfit Arın, Yardımcı Antrenörümüz İlker Şentürk ve Kondisyonerimiz Mesut Temizişler kontrolünde top antrenmanına çıktı.
 
Önce 3’lü gruplar halinde koordinasyon çalışması yapan takımımız ardından hareketli şut çalışması ve hızlı atak organizasyonları tatbik etti. Kolding maçında kaçan 7 metrelerin ardından takıma özel olarak 7 metre atışı çalıştıran teknik heyetimiz, oyuncuların istekli çalışmasından memnun kaldı.
 
12 Ekim Pazar günü Palau Blau Grana’da Barcelona’ya konuk olacak takımımızda David Rasic ve Ercan Aşıkoğlu sakatlıkları nedeniyle Barcelona hazırlıklarında yer almadı.