HABERLER

08.10.2014

HENTBOL

Müfit Arın: 'Galibiyetten dolayı oyuncularımı kutluyorum'

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Antrenörü Müfit Arın ve hentbolcumuz Yunus Özmusul, Ankara İl Özel İdare maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de 3’te 3 yaparak puanını 6’ya çıkaran Beşiktaş Mogaz Takımımız'da Antrenörümüz Müfit Arın ve Yunus Özmusul, Ankara İl Özel İdare İle oynanan maçın ardından değerlendirmelerde bulundular.

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi maçından sonra takımın yorgunluğunu dile getiren Antrenrömüz Müfit Arın, “Maçtan önce bu kadar basit hata yapacağımızı beklemiyordum. Kötü oynadık ama sonuçta kazanmayı bildik. Önümüzdeki maçlarda böyle oynarsak cezanın kesileceğini çok iyi biliyoruz ve böyle bir lüksümüz yok. Bu bize ilerleyen maçlar için, gerek yurt içi, gerek yurt dışı karşılaşmalarımız için bir örnek teşkil edecek. Rakibimizi mücadelesinden dolayı oyuncularımı da  galibiyetten ötürü kutluyorum” dedi.
 
Yunus Özmusul: ‘Yorgunluktan dolayı konsantrasyon eksikliğimiz vardı’

Ankara İl Özel İdare takımını mücadelesinden dolayı tebrik ederek söze başlayan hentbolcumuz Yunus Özmusul ise, “VELUX EHF Şampiyonlar Ligi ile beraber alışık olmadığımız bir temponun içine girdik. Üç günde bir maç yapıyoruz. Bugün bu yorgunluktan dolayı biraz konsantrasyon eksiğimiz vardı ve hücumda biraz fazla top kaybı yaptık. Bu yüzden maçı erken koparamadık. Böyle zamanlarda 2 puan önemli ve biz bunu kazandık. İlerleyen zamanlarda güzel oyunumuzu sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.