HABERLER

08.10.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz:32 Ankara İl Özel İdare:29

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Lig'in 3. haftasında karşılaştığı Ankara İl Özel İdare’yi 32-29 yendi.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; Mesut Çebi, Josip Buljubasic, Ramazan Döne, Ivan Nincevic, Volkan Çalışkan, Kubilay Yılmaz ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.

Takımımız, karşılaşmaya etkili başlarken ilk gol Ramazan Döne'den geldi. Hücumdaki iyi oyunu ile maçın ilk on dakikasında etkili olan ekibimizde özellikle Ramazan Döne ve Volkan Çalışkan'ın performansı ön plana çıktı. Ivan Nincevic ile hücumda pozisyonlar bulan siyah-beyazlılarımız, skoru 4-3’e getirdi ve maçın ilk on dakikası bu skorla geçildi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümünde toparlanan Ankara İl Özel İdare maçın 20. dakikası geçilirken oyunda dengiyi kurarak skoru 8-8 yaptı ancak Beşiktaş Mogaz Takımımız ilk yarının son bölümünde oyuna ağırlığını koyarak ilk yarıyı 16-13 önde tamamladı.İlk yarıda takımımız adına en etkili isimler olarak Ramazan Döne, Ivan Nincevic ve Tolga Özbahar dikkat çekti.

Oyuna dahil olan Şenol Boyar, Erwin Perez, Ömer Ozan Arifoğlu ve Bülent Erkol ile beraber iyi oyunun sürdüren takımımız ikinci yarıda ilk golünü Viktor Ladyko ile buldu. Oyunun devamında da farkı koruyan ekibimiz maçın son 7 dakikasına 29-27 önde girdi. Maçın son dakikaları büyük bir çekişmeye sahne olurken 25. dakikada Erwin Perez'in hemen ardından Josip Buljubasic'in iki dakika cezası almasının ardından takımımız 5 kişi kaldı. 5 kişi ile büyük bir mücadele örneği sergileyen Beşiktaş Mogaz Takımımız'da Viktor Ladyko'nun etkili oyunu ile son iki dakikaya 31-29 önde girdik. Son dakikalarda da etkili oyununu sürdüren takımımız Tolga Özbahar'ın son anlarda kaydettiği golle karşılaşmayı 32-29 kazandı.

Karşılaşmada en skorer oyuncumuz 5 golle Ramazan Döne, Tolga Özbahar ve Ivan Nincevic olurken onları 4 golle Viktor Ladyko takip etti.