HABERLER

20.03.2014

FUTBOL

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic’den Açıklamalar

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, bugünkü idman sonrası basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı yaptı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulunan Slaven Bilic şunları söyledi:
 
“Başkanımızın benimle ilgili düşünceleri çok güzel. Buraya gerçekten çok isteyerek geldim. Burayı seviyorum ve benimsemiş durumdayım. Burayı çok seviyorum ve ben de uzun zaman kalmak istiyorum. Ama 5 yıl kalmak istemeyi her teknik direktör kolay kolay söyleyemez. Çünkü bu bir teknik direktörün alacağı saha içi sonuçlarına bağlıdır.”
 
“Burada en önemli amaç, takımın sürekli gelişmesini sağlamak. Şu ana kadar takımın geldiği seviyeden memnunum ama bunu daha ileri taşıyabiliriz. Bunun bir sınırı yok. Yeni stadımızla birlikte daha büyük başarılar elde edebiliriz. Avrupa'da sürekli yer alan bir takım olmaktır önemli olan.”
 
“Başladığımız nokta ile şimdi geldiğimiz nokta arasındaki fark belli oluyor. Beşiktaş olarak yenilmesi zor bir takım haline geldik. İyi pas yapan ve iyi yardımlaşan bir takım haline geldik. Düşünce olarak çok iyi bir seviyeye geldik. Bu değişimleri tamamladığımızda takım olarak çok çok iyi bir seviyeye geleceğiz.”
 
“Kupa kazanmak için 3-5-10 sene bekleyelim demiyorum. Bu sene de kupa kazanmak istiyorum. Benim buraya geliş sebebim ile başkanımızın hedefleri örtüştüğü için buradayım. Aksi olsaydı burada olmazdım. Bulunduğumuz noktadaki hedefimiz şampiyonlar ligi ve bunu başarmak kolay olmayacak. Maç maç gidip hedeflerimize ulaşacağız.”
 
“Sivok bizim kaptanımız. Bugün kendisi ile görüştüm. Son kontrolleri sonucu Sivok'un sezon sonuna kadar oynaması zor. Sezon sonunda tekrar oturup konuşup değerlendireceğiz durumunu.”
 
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic’in açıklamalarının tamamını yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz.