HABERLER

21.03.2014

FUTBOL

Futbol Takımımızın Rakibi Akhisar Belediyespor

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Akhisar Belediyespor’u konuk edecek.

Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında bugün saat 19:00’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
 
Mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Mustafa Sönmez yapacak. Serkan Akarca dördüncü hakem olacak.
 
BİLET DAĞITIMI

Türkiye Futbol Federasyonu kararı ile mücadeleyi yalnızca kadın ve 12 yaşaltı çocuk taraftarlarımız tribünden izleyebilecektir.
 
Müsabaka biletlerinin dağıtımı Biletix satış standlarından yapılmaktadır.
 
Ücretsiz biletlerden temin eden kadın ve 12 yaşaltı çocuk taraftarlarımız müsabakayı Atatürk Olimpiyat Stadı’nın sadece Batı Tribününden takip edebileceklerdir.
 
Takımımıza destek olmak isteyen taraftarlarımızın ücretsiz biletlerini almaları için kimliklerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Toplu bilet dağıtımı yapılmayacak ve taraftarlarımız kimliklerini göstererek sadece 1 adet bilet alabileceklerdir.
 
Kadın ve 12 yaşaltı taraftarlarımız, maç günü biletlerini Atatürk Olimpiyat Stadı bilet satış gişelerinden kimliklerini ibraz ederek ücretsiz olarak alabileceklerdir.
 
Futbol Takımımız’ın iç saha maçları için satışa sunulan kombine kartlar Akhisar Belediyespor maçında geçerli olmayacaktır. Kombine kart sahibi kadın taraftarlarımızın mücadeleyi izleyebilmeleri için ücretsiz olarak dağıtılan biletlerden temin etmeleri gerekmektedir.