HABERLER

26.01.2014

HENTBOL

Beşiktaş:36 Ankara İl Özel İdare:25

Hentbol Takımımız, Süper Lig’in 14. haftasında Ankara İl Özel İdare’yi 36-25 mağlup etti.

Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan ve Genel Koordinatörümüz Levent Çifter karşılaşmayı tribünden takip etti.
 
Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya takımımız; İbrahim Demir, Bülent Erkol, Uğur Çoban, Viktor Ladyko, Ozan Arifoğlu, Tolga Özbahar ve David Rasic yedisiyle başladı.
 
Oyuna iki ekip de tempolu başladı. Karşılıklı sayılarla geçen maçta ilerleyen bölümde oyuna ağırlığını koyan siyah-beyazlılarımız hızla farkı açtı ve soyunma odasına 20-14 önde gitti.
 
Takımımız ikinci yarıya düşük tempoda girince ilk dakikalarda gol bulmakta zorlandı. Savunmada direnç gösteren ve rakibinin farkı azaltmasına izin vermeyen ekibimiz hızlı hücumlarla skor üstünlüğünü korudu. Başarılı performansını maç sonuna kadar sürdüren siyah-beyazlılarımız salondan 36-25 galip ayrıldı.
 
Hentbol Takımımız’ın sponsoru Mogaz Otogaz, Süleyman Seba Spor Salonu’nda maç öncesi düzenlediği yarışmalarla taraftarımıza keyifli anlar yaşattı. Hentbol kalesine şut çeken ve dereceye giren taraftarlarımıza maçın devre arasında sponsorumuz Mogaz yetkilileri tarafından takımımızın imzalı formaları ve Mogaz Otogaz’dan 50 TL’lik hediye çeki takdim edildi.