HABERLER

25.01.2014

HENTBOL

Mogaz’dan Ödüllü Hentbol Yarışması

Hentbol Takımımız’ın sponsoru Mogaz Otogaz, bugün oynanacak maçta düzenleyeceği yarışmayla taraftarlarımıza eğlenceli anlar yaşatacak.

Hentbol Takımımız, Süper Lig’in 14. haftasında bugün saat 15:30’da Süleyman Seba Spor Salonu’nda Ankara İl Özel İdare ile karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlılarımızın sponsoru Mogaz Otogaz, maç günü saat 14:00’te düzenleyeceği ödüllü yarışmayla taraftarlarımıza maç öncesi keyifli anlar yaşatacak.

Süleyman Seba Spor Salonu otopark alanına kurulacak platformda bir hentbol kalesi bulunacak ve taraftarlarımızın kaleye çekecekleri şutun hızı radar aracılığıyla ölçülecek.

Düzenlenecek yarışmada başarılı olan taraftarlarımıza Hentbol Takımımız’ın imzalı formaları ve Mogaz Otogaz’dan 50 TL’lik hediye çeki verilecek.

Mogaz Otogaz’ın ödüllü hentbol yarışması, siyah-beyazlılarımızın Ankara İl Özel İdare ile oynayacağı maçın devre arasında da devam edecek.

Taraftarlarımızı Hentbol Takımımız’ın yeni bir zaferine tanıklık yapmak ve sponsorumuz Mogaz Otogaz’ın düzenleyeceği yarışmada eğlenceli anlar yaşamak için bugün Süleyman Seba Spor Salonu’na davet ediyoruz.