HABERLER

20.12.2013

GÜNCEL HABERLER

Vodafone Arena Stadı’na İlk Harç Döküldü

Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte hafriyat işleri tamamlanan Vodafone Arena Stadı’nın zeminine ilk harcı döktü.

Harfiyat işleri sona eren Vodafone Arena Stadı’na ilk harcın dökülmesi etkinliğine Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Divan, Denetleme, Disiplin, Seçme ve Sicil kurullarımızın başkanları ve üyeleri katıldı.

İnşaat alanında yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan ve görüş alışverişinde bulunan Başkanımız Fikret Orman, kesilen kurbanların ardından butona basarak stadımızın zeminine ilk harcı döktü.

Ayrıca Başkanımız Fikret Orman ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz’in isimlerinin yer aldığı plaket de harç dökülen zemine gömüldü.

Etkinlikte BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi.

“Büyük bir heyecan içindeyiz. Hafriyat işlerini tamamladık, bundan sonra yavaş yavaş inşaatı yükseltmeye başlayacağız. Temel atma törenini Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Mübarek Cuma günü kurban keserek zemine ilk harcı dökelim istedik. Stadımızı bir an evvel tamamlamak istiyoruz. Tüm ekip olarak büyük bir emek harcıyoruz. Beşiktaşlılar dualarını bizlerden esirgemesinler.”

Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, etkinliğin sonunda kurul üyelerimiz ve inşaat çalışmasında yer alan personelle bol bol hatıra fotğrafı çektirdi.

Vodafone Arena Stadyumu Temel Atma Töreninin tarihi ise önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.