HABERLER

20.12.2013

GÜNCEL HABERLER

"Hakkımızı Sonuna Kadar Savunacağız"

Genel Sekreterimiz Metin Albayrak, Kasımpaşa-Beşiktaş maçında ve sonrasında yaşananlarla ilgili BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

Taraftarlarımızın dün akşam Kadın Basketbol Takımımıza verdiği yemekte açıklamalarda bulunan Metin Albayrak, "Fotoğrafa geniş çerçevede bakmak lazım. Biz, Kasımpaşa ile oynadığımız maçla alakalı olarak bir kere haklı olduğumuza inanıyoruz. Sadece biz bunu söylemiyoruz, bütün Türk spor kamuoyu gerçekten bizim haklı olduğumuzu söylüyor. Biz de gerekli bir şekilde hazırlıklarımızı yapıp Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunduk" dedi.

Kasımpaşa-Beşiktaş mücadelesinde sahaya atlayan ve Fernandes'e müdahalede bulunan şahsı Beşiktaş taraftarı olarak kabul etmediklerini belirten Albayrak, "Hiç bir Beşiktaş taraftarı böyle bir şeyi aklından bile geçirmez.Beşiktaş taraftarı, Türkiye'de benzeri olmayan bir taraftar topluluğudur. Kendi oyuncusuna hiçbir şekilde böyle bir şeyde bulunmaz. O arkadaşın yapmış olduğu hareketi çok ciddi bir şekilde kınıyoruz" diye konuştu.

Kasımpaşa-Beşiktaş mücadelesindeki güvenlik zaafiyetine dikkati çeken Metin Albayrak, Galatasaray ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığımız karşılaşmaya da değinerek şöyle konuştu:

"4 maç ceza aldığımız Galatasaray maçına baktığımız zaman, orada yeşil çim sahanın içine giren 1 tane taraftar yoktu. Atletizm pistine girmiş birkaç tane taraftarı görerek hakem içeriye girdi. Ne oldu? Maçı tatil etti, biz hükmen yenildik. Peki neden? 'Maçın güvenliğini sağlayamadınız' diye... Peki Kasımpaşa'da maçın güvenliği var mıydı? Bizim topçumuza saldırdılar. Burada nerede adalet? Biz bu maçta kesinlikle haklı olduğumuza inanıyoruz."

Genel Sekreterimiz Metin Albayrak, gerekli müracatların yapıldığını ve Beşiktaş'ın hakkını sonuna kadar arayacaklarını sözlerine ekledi.

Metin Albayrak'ın açıklamalarının tamamını yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz.