HABERLER

“İlk Şampiyonluğumu Beşiktaş’ta Yaşamak İstiyorum”

Futbol Takımımız’ın başarılı oyuncusu Gökhan Töre, Beşiktaş Dergisi’ne özel açıklamalar yaptı.

Geldiği günden bu yana sahada ortaya koyduğu savaşçı futbolun yanı sıra, tekniğiyle de herkesi büyüleyen Gökhan Töre, Beşiktaş Dergisi Editörü Senem Gülkar’ın sorularını yanıtladı. İşte dergimizin kapak röportajından bazı ayrıntılar:
“İki tarafa doğru da çalım atabildiğimden özellikle rakip futbolcunun işi zorlaşıyor. Ne yapacağımı kestiremiyor. Ben de kendimi o pozisyonda çok rahat hissediyorum.”
“Futbola başladığım günden beri hep dedem için oynamışımdır. Onun hayallerini gerçekleştirmek için... Hala da rahmetli dedemin hayaliyle, onun için oynuyorum. Beni en çok motive eden şey bu. Başarımı da buna bağlıyorum.”
“Chelsea kulüp yapısı olarak hep pişmiş oyuncuları transfer eder. Kulüp başkanı Abramoviç senede en az 1-2 kupa istediği için böyle yatırımlar yapıyordu çünkü o kupalar ancak üst düzey oyuncularla kazanılabilir. Takım da iyi gittiği için oynama şansı bulamadım. Bu da benim için yeterli değildi.”
“Hamburg’ta yaşadığım sakatlık beni epey geri attı ve duraklama dönemine girdim. Eski performansımı düşündüm, ‘Neredeydim, şimdi neredeyim’ dedim. Sonuçta her şeye baştan başlıyorsun...”
“4-5 sene öncesine kadar çabuk küserdim. Antrenörüm bir şey dediğinde kafama takardım, üzülürdüm. Ama zaman içinde, beraber oynadığım tecrübeli futbolculardan da bir şeyler kaparak o özelliğimi bıraktım. Artık küsmek yok bende. Hep devam ediyorum.”
“Düşünsenize; bir maçta tribünde 80 bin kişi var, öteki maçta hemen hemen kimse yok!.. Kendi adıma konuşursam benim için en önemli şey taraftarlar. Onların desteği, sevgisi, coşkusu... Onlarsız çok eksiğiz...”