HABERLER

Nur Sürer Beşiktaş Dergisi’nde!

Sinema dünyasının usta oyuncusu Nur Sürer, Beşiktaş Dergisi’ne konuştu.

Oynadığı, dönemine damga vurmuş birçok filmle gönüllerde taht kuran ve sosyal duyarlılığıyla da hayranlık uyandıran usta oyuncu Nur Sürer, çocukluğuna dayanan Beşiktaş sevgisini Beşiktaş Dergisi’ne anlattı. İşte dergimizin editörü Senem Gülkar’ın sorularını yanıtlayan Sürer’in röportajından bazı bölümler:
 
“Futbolu zaten hep sevdim. Hatta maçların paralı olmadığı, TRT’nin yayınladığı zamanlarda da sadece Beşiktaş’ın değil bütün takımların maçlarını izlerdim. Hatta Avrupa ve dünya kupalarını da... Özellikle Dünya Kupası yaz aylarına denk geldiği dolayısıyla çalışmadığım dönemlerde olduğu için ciddi ciddi takip ederim.”
 
“Bizim çocukluğumuzda mahalle maçları olurdu geniş alanlarda oynanan. -Tabii şimdikiler o kadar şanslı değiller çünkü öyle alan bulunca hemen AVM yapıyorlar.- Yaşıtımız olan çocukların yaptığı maçları izlerdim. Akşam üzeri de onların babaları katılırdı. Her mahallenin futbol oynadığı alanlardan başlayan bir sevgim var futbola karşı.”
 
“Gezi Parkı olaylarındaki Çarşı’nın tavrından sonra diğer takım taraftarlarının ‘yükselenim Çarşı’ dediğini ilk duyduğumda gözlerim yaşardı. Hatta o sürece kadar yaptıkları da önemsenmeyecek şeyler değil; lösemili çocuklar için kampanya, Kızılay’la işbirliği, savaş karşıtı duruşları... Beşiktaş sevgisi, Çarşı grubuyla katlanarak büyüyor.”
 
“Herkes puan kaybedebilir. Eskiden dört büyüklerin açık ara ağırlığı vardı ama şimdi onların tamamen güven içinde olduğunu söyleyemeyiz. Biz iyi maçlar çıkarırsak şampiyon olacağımızı düşünüyorum.”