HABERLER

Altan Erkekli Beşiktaş Dergisi’nde!

Tiyatro ve sinema dünyasının usta oyuncusu Altan Erkekli, Beşiktaş Dergisi’ne konuştu.

Oynadığı her rolün hakkını veren, hem izleyenleri büyüleyen hem de yeni nesil oyunculara ilham vererek örnek teşkil eden Erkekli, küçüklüğünden beri tutkunu olduğu Beşiktaş’a olan sevdasını Beşiktaş Dergisi’ne anlattı. İşte dergimizin editörü Senem Gülkar’ın sorularını yanıtlayan Erkekli’nin röportajından bazı bölümler:
 
 
“Diyarbakır’da okurken gazete köşesinde okuduğumuz haberlerden Beşiktaş’ı seçmeye çalışıyorduk. Bir de radyodan maçları dinlerdik. Radyoyu kulağıma koyup o zamanki adıyla Mithatpaşa Stadı’nı hayal ederek pozisyona göre görüntüler yaratırdım kendi kendime.”
 
 
“Ben Türk halkını üst seviyeye çıkarabilecek futbolcular istiyorum. Bizimle mutlu olacak, ailemizin bir parçası olacak insanları takımımda görmek istiyorum.”
 
 
“Tüylerim hala diken diken oluyor; Van depremi dolayısıyla maçın 65. dakikasında, eksi on derecede herkesin üstünü çıkarıp sahaya atması... Muhteşem bir yürek var orada... İmar ve İskan Bakanlığı’nın TOKİ konutlarıyla bu sevgiyi veremezsiniz. Bu; bir insanın iki cümlesi, hareketi, gözündeki pırıltı, ışıktır...”
 
 
“Bilic önyargısız geldi buraya. Bir samimiyeti ortaya koydu. Ve güzel de götürüyor. Bence Beşiktaş taraftarının havası da Bilic’in samimi kalbinin güzelliğine katkılar sağlayacak ve Beşiktaş ipi göğüsleyecektir.”