HABERLER

23.10.2013

BASKETBOL

Kazanmamız Lazım

Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, Litvanya’dan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

EuroCup H Grubu 2. maçında bu akşam Neptunas Klaipeda ile karşılaşacak Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, internet sitemize açıklamalarda bulundu. Hızlı basketbol oynayan bir ekibe karşı oynayacaklarını belirten deneyimli antrenörümüz, şöyle konuştu;
 
Galatasaray Derbisinde İyi Mücadele Ettik
“Zor bir fikstürümüz var. Ama buna rağmen iyi bir mücadele ve oyun ortaya koyuyoruz. Son olarak Galatasaray Liv Hospital derbisinde iyi bir mücadele ortaya koyduk. O maçı kazanabilirdik ama olmadı. Şimdi önümüzde bu hafta kazanmamız gereken iki önemli maç var.”
 
Deplasmanda Kazanmamız Avantaj Sağlayacak
“EuroCup H Grubu ilk maçında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık ve bundan sonra bu tür mağlubiyetler yaşamak istemiyoruz. Özellikle evimizde oynadığımız her maçı kazanmamız lazım. Daha sonra deplasmanda alacağımız galibiyetler bizi avantajlı konuma getirecektir. Bu yüzden Litvanya deplasmanından mutlaka galip olarak ayrılıp, avantaj kazanmak istiyoruz.”
 
Hızlı Basketbol Oynuyorlar
“Neptunas Klaipeda takımı, Litvanya ekolünü benimsemiş ve hızlı basketbol oynayan bir ekip. Biz hazırlıklarımızı tamamladık ve onların hızlı oyununa karşı taktikler hazırladık. Buradan moralli dönmek istiyoruz ve bu yüzden kazanmamız lazım.”