HABERLER

15.10.2013

BASKETBOL

Gruptan Çıkmak İstiyoruz

Başantrenörümüz Ahmet Kandemir, EuroCup’ta gruptan çıkmak istediklerini söyledi.

Beko Basketbol Ligi’ne iyi bir başlangıç yapan ve yarın EuroCup H Grubu ilk maçında yarın Spartak St. Petersburg ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Başantrenörümüz Ahmet Kandemir, internet sitemize açıklamalarda bulundu. Ev sahibi olma avantajlarını iyi değerlendirmek istediklerini söyleyen deneyimli antrenörümüz, şöyle konuştu;
 
Gruptan Çıkmak İstiyoruz
“EuroCup’ta bu gruptan çıkmak istiyoruz. Bunun içinde evimizdeki bütün maçları kazanmamız gerekiyor. Spartak St. Petersburg maçı da bu maçlardan bir tanesi. Grubumuzdaki en kuvvetli takımlardan biri olduğunu düşünüyorum. Burada lige oranla avantajımız; fazla oranda yabancı oyuncumuzu sahada oynatacak olmamız.”
 
Kevin Foster Kadroda Olacak
“Kevin Foster yarın kadroda yer alacak. Kevin Foster’ın EuroCup’ta göstereceği performansa göre Beko Basketbol Ligi’nde de kullanmayı düşünebiliriz. Buna daha sonra karar vereceğiz.”
 
Tüm Taraftarlarımızı Bizi Desteklemeye Bekliyoruz
“Ligin ilk maçında bayram öncesi olmasına rağmen, çok iyi bir taraftar topluluğu bizi desteklemeye geldi. Yarın da çok önemli bir maça çıkacağız. Tatil nedeniyle İstanbul’daki nüfus azalsa da burada olan tüm Beşiktaşlıları bizi desteklemeye bekliyoruz.”