HABERLER

27.08.2013

BASKETBOL

Beşiktaş Forması Giyeceğim İçin Mutluyum

Kadın Basketbol Takımımız’ın genç oyuncusu Begüm Dalgalar, bütün sezon taraftarları yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Kadın Basketbol Takımımız’ın yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı Begüm Dalgalar, internet sitemize açıklamalarda bulundu. Beşiktaş seyircisinin desteğiyle sahaya çıkacağı için heyecanlı olduğunu belirten Begüm Dalgalar, şunları söyledi;
 
İlk Teklif Milli Takım’da Geldi
“Beşiktaş'tan teklif ben Milli Takım’dayken geldi, çok heyecanlandım. İmza sureci biraz uzun bir sürdü ve Ağustos’ta resmi olarak anlaştık. Beşiktaş forması giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum.”
 
Genç Bir Takımız
 
“Yaklaşık on gündür genç arkadaşlarımla idman yapıyorum. Hepsini yeni yeni tanımaya başlıyorum. Ama gördüğüm kadarıyla hepsi çok yetenekli, çalışmayı seven ve geleceği parlak oyuncular. Genç bir takımız, bunun avantajlarını hızlı basketbol oynayarak kullanabileceğimizi düşünüyorum.”
 
Gülşah Akkaya’dan Öğreneceğim Çok Şey Var
 
“Gülşah Akkaya gibi tecrübeli bir oyuncuyla aynı takımda oynayacağım için çok mutluyum. İzlerken çok keyif aldığım bir oyuncu. Bu sezon basketbol adına ondan öğreneceğim çok şey var.”
 
Takımıma En Üst Seviyede Katkı Vermek İstiyorum
 
"Beşiktaş'ta ilk hedefim; bu sezon iyi bir basketbol sergileyerek, takıma en üst düzeyde katkı vermek istiyorum. Elimden gelenin en iyisi yapmaya çalışacağım ve inanıyorum ki; Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı olarak, bu sezon taraftarın izlemekten keyif alacağı maçlar oynayacağız.”
 
Beşiktaş Çok Büyük Bir Camia

“Beşiktaş çok büyük bir camia, böyle bir takımda forma giyeceğim ve Beşiktaş seyircisinin desteğiyle sahaya çıkacağım için çok heyecanlıyım. Bizi yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum. Bu sezon bütün taraftarlarımızı Akatlar'a bizi desteklemeye bekliyoruz.”
 
Milli Formayı Giymek Keyif Verici
 
"Milli Takım bana çok şey kattı, orada ki bütün oyuncularımız çok kaliteli ve kariyerli oyuncular. Onlarla birlikte oynamak ve Ay Yıldızlı formayı giymek çok keyifli. İki sene önce Avrupa 2 .’si olduk. Geçen sene Olimpiyatlara ilk kez katılmamıza rağmen çeyrek final oynadık ve bu sene Avrupa 3.’sü olduk ve bu başarıların tesadüf olmadığını gösterdik. Milli Takımımız’ın bu şekilde devam edeceğini ve daha büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum.”