HABERLER

24.08.2013

BASKETBOL

Taraftarımızın Desteği Bizi Yukarı Çekecektir

Erkek Basketbol Takımımız’ın genç oyuncusu Gökhan Şirin, Beşiktaş'ta geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Bu sezon Erkek Basketbol Takımımız’ın kadrosuna kattığı genç basketbolcumuz Gökhan Şirin, siyah-beyazlılarımızın Bolu kampında internet sitemize açıklamalarda bulundu;
 
Beşiktaş’a Gelmeyi İstemiştim


“Geçen sene Erman Kunter beni istediğini belirtmişti. Ama bazı aksilikler oldu ve transferim gerçekleşmedi. O dönemden beri aklımda Beşiktaş vardı. Anadolu Efes'le kontratım olmasına rağmen ayrılmak istediğini söyledim. Daha sonra Ahmet Kandemir ve Erman Kunter devreye girince bu sezon başı transferim gerçekleşti. “
 
Beşiktaş Çok İyi Bir Taraftara Sahip


“Bana başka teklifler vardı ama benim tercihim Beşiktaş oldu. Çünkü çok iyi bir taraftara ve tesislere sahipler. Taraftarlar maç esnasında inanılmaz destek veriyorlar. Burada oynamak istedim ve oldu. Bu için çok mutluyum.”
 
Her Kulüpte Olması Gereken Bir Yapılanma


“Beşiktaş Basketbol Şubesi'ndeki idari yapılanma bence her kulüpte olması gereken bir yapılanma. Özellikle üç büyük kulüpte futbolun içinde kaybolmamak için bu idari yapılanmanın büyük önem taşıdığını düşünüyorum. Bu yapılanmanın meyvelerini bence Beşiktaş olarak ileride alacağız.”
 
Çalışmalarımız İyi Gidiyor


“Bir süre İstanbul’da çalıştıktan sonra şimdi Bolu’da kamp yapıyoruz. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Biraz daha zaman geçtikten sonra herşey daha da iyi olacaktır. Sonuçta yabancıların bir alışma süreci olacaktır. Biz Türk oyuncular ne kadar birbirimizi tanısak da takım içinde bir adaptasyon süreci oluyor.”
 
Yeni Bir Takımız


“Takım olarak hedefimiz; sezon için alabildiğimiz kadar galibiyet alarak play-off'a en iyi yerden girmek olacaktır. Orada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Sonuçta yeni bir takımız ama biz elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Ben de bireysel olarak geçen seneden daha çok süre alıp takımıma çok iyi bir katkı sağlamak istiyorum.”
 
Rakiplerimiz İyi Kadrolar Kurdular


“Rakipler iyi durumda gözüküyor. Galatasaray'ın zaten oturmuş bir kadrosu vardı ve bazı takviyeler yaptılar. Fenerbahçe'ye çok iyi bir antrenör geldi. Onların da ne zaman nasıl bir tepki verecekleri belli olmuyor. Genel olarak rakiplerimiz iyi bir kadro kurdular.”
 
İstedikleri Zaman Sahaya Etki Edebiliyorlar


“Ben taraftarımızın gücünün eski takımım Anadolu Efes'te oynarken, karşılaştığımız maçlarda gördüm. İstedikleri zaman sahaya etki edip maçın gidişatını değiştirebiliyorlar. Her zaman maça geldiklerinde oyunu değiştiren faktör oldular. Bu sene de bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Bize destek verdikleri sürece bu genç kadroyu yukarıya çekeceklerdir. “