HABERLER

20.08.2013

BASKETBOL

Geleceğe Yönelik Adımlar Atıyoruz

Kadın Basketbol Takımımız'ın Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, geleceğe yönelik adımlar attıklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını BJK Akatlar Arena'da sürdüren Kadın Basketbol Takımımız'da Başantrenörümüz Mehmet Can Öztürk,
internet sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Tecrübeli ve genç oyuncuları bir araya getirerek diri bir takım kurmaya çalıştıklarını belirten Mehmet Can Öztürk; "Beşiktaş Basketbol Şubesi'nin geçmişten gelen çok iyi bir altyapısı var. Biz de iki sezondur bu değerlerin üzerine yoğunlaşmış durumdayız.
Altyapılarda dereceler kazanan takımlarımızdan, birçok ismi bu sene A Takım kadrosuna kattık. Aynı zamanda takımımızda altyapımızdan yetişmiş oyuncularımız ve Gülşah Akkaya ve Begüm Dalgalar gibi tecrübeli isimlerimiz de mevcut. Bizim amacımız, bu hazırlık döneminde genç ve tecrübeli isimleri kaynaştırarak, geleceğe yönelik iyi adımlar atmak. Yönetim Kurulumuz ve Basketbol Genel Direktörümüz Erman Kunter de bu konuda bizden desteklerini eksik etmiyorlar. Kulüp olarak geleceğimizi daha aydınlık yapacak adımlar atarken, biz de takım olarak bu adımlara eşlik etmek için çalışıyoruz.
Az bütçeli takımların sezon içinde başarılı olabildikleri bir çok kez görülmüştür. Biz de Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'nı hem Beşiktaş'ın adına yakışır yerlerde tutmak hem de uzun yıllar siyah-beyazlı formaya hizmet verecek oyuncular yetiştirmek istiyoruz. Bu uzun yolculukta en büyük desteğimizi gene taraftarımızdan bekliyoruz. Benim görevde olduğum sürece onların desteğini hep arkamızda hissettik ve bu yeni sezonda da yine aynı desteği göreceğimizden kuşkum yok.
Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Teknik Heyeti olarak, gelecek yıllarda altyapımızdan yetişen genç oyuncularımızı Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı kadrosuna adapte edebilirsek ne mutlu bize" diye konuştu.