HABERLER

14.05.2013

GÜNCEL HABERLER

Kart 1903’ün Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Kart 1903, Başkanımız Fikret Orman’ın da yer aldığı toplantıda tanıtıldı.

BJK İnönü Stadı’nda düzenlenen tanıtım toplantısına Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Sayman-Mali İşler Komitesi Üyemiz Berk Hacıgüzeller, Kartal Yuvaları Komitesi Üyemiz Metin Albayrak, Pazarlama Komitesi Başkanı ve Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Güner, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı, Futbol Takımımız’dan Ersan Adem Gülüm ile Olcay Şahan, Basketbol Takımımız’dan Serhat Çetin ve Hentbol Takımımız’dan Valeri Parshkov katıldılar.
 
 
Toplantıda bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
 
“Beşiktaş büyük bir aile. Hepimiz bunun bir parçasıyız. Bizim en büyük özelliğimiz kulübümüze tutkuyla bağlı olmak. Yönetime geldikten sonra en en önemli fikirlerimizden biri Beşiktaş taraftarlarıyla ilişki içinde olmayı sağlamaktı. Bugüne kadar iyi günde de kötü günde de taraftarlarımız her zaman yanımızda oldu. Kart 1903 ile değerli taraftarlarımızın Beşiktaşımız’ı yanında gururla ve keyifle hayatın her alanında faydalar alarak taşımasını sağlamak istiyoruz. Kart 1903’ün taraftarlarımızın kimlik kartı olacağına ve bu yolla kulübümüzle taraftarlarımızın etkin iletişim içinde olmasını sağlayacağına inanıyoruz. Bu programı hazırlarken hedefimiz dünya kulüpleri standardında bir program oluşturmak, Türkiye’de bir ilke imza atmak oldu. Programımızı konunun uzmanı profosyonel bir ekiple gelir paylaşımlı bir model olarak hazırladık. Kulübümüz, hiçbir yatırım yapmaksızın 5 yıllık süreçte Kart 1903 satış gelirlerinin ortalama %60’dan fazlasını ve yine Kart 1903’e bağlı diğer gelirlerin %70’ini kazanıyor olacak. Tüm maliyetler ve yatırımlar ise çözüm ortağımız tarafından karşılanıyor. Bu model ile kulübümüze maddi bir yük olmadan gelirlerimizi artırırken dünya standardında bir sadakat programını büyük Beşiktaş taraftarı için sürekli, canlı ve kazançlı kılacağız. Bu kart sadece Beşiktaşlıların değil, Beşiktaş'a sempati duyanların da kullanabileceği bir kart olacak. Kartla en çok mil toplayana öncelik vereceğiz. Takım uçağıyla deplasmana gitmeler, hem basketbol hem futbol faaliyetleri içinde olmak, kulübün yöneticileriyle biraraya gelmek gibi fırsatlar sunacağız. Türk vatandaşı olmayan çok Beşiktaşlı var. Bunlar için de uygun kart haline getirilmiştir. Beşiktaşlıların kim olduğunu bilmiyoruz. Önemli günlerinde taraftarların kulüple iletişim içinde olmasını arzuluyoruz. Beşiktaşlı olmak veya sempati duyanlar bu kartı alabilecek. Herkes üye olabilir. 300 bin baremiyle başlayıp 500 bine hızlı bir şekilde ulaşmak istiyoruz. Kongre üyelerinin bu kartı otomatikman almalarını sağlayacağız. Beşiktaş kongre üyeliğinin ayrı kartı var. Ödemelerini bu kartın üzerinden yapabilecekler. Biraz pahalı olan siyah kartın sahiplerinin öncelikleri daha fazla olacak. Maçta bilet alma öncelikleri olacak. Bazı kuruluşlarla sadece Siyah Kart üzerinden anlaşma yaptık.”
 
 
Kart 1903 Nedir?
 
 
Siyah-beyaz renklere gönül veren taraftarlarımız için özel olarak hazırlanmış bir sadakat programıdır. Kulübümüze olan aidiyeti artırmayı hedefleyen bu projede Kart 1903; her yerde, her yaşta kişiye özel fırsatlar sunacak.
 
 
Kart 1903’ün Avantajları!
 
 
Kart 1903, taraftarlarımızın hizmetine girdi. Taraftarlarımıza turizmden sağlığa, gıdadan akaryakıta, mobilyadan beyaz eşyaya varan sektörünün lider markalarından yapacakları alışverişlerde özel indirimler ve avantajlar sağlayacak Kart 1903, öncelikli bilet alımı, takımla bir araya gelme, deplasman seyahati, taraftarlara özel konserler gibi fırsatlar sunacak.
 
 
Kart 1903’e Nasıl Sahip Olunur?
 
 
Her yıl taraftarlarına yeni bir kart sunacak olan Kulübümüz, sezon içerisinde de duruma ya da döneme özel kartlarını taraftarlarımızın hizmetine sunacak. Siyah, Beyaz ve Yavru Kartal olmak üzere 3 farklı kart tipi olan Kart 1903 için üyeliğinizi 0850 222 1903 ve 444 1903 numaralı çağrı merkezlerinden ve www.kart1903.com.tr adresinden yaptırabilirsiniz.
 
 
Kart 1903 Yıllık Üyelik Fiyatları
 
 
Siyah: 250 TL
 
Beyaz: 60 TL
 
Yavru Kartal: 50 TL

Kart 1903 hakkında detaylı bilgileri kart1903.com.tr'den alabilirsiniz.
 
KART1903.COM.TR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ
 
Kart 1903'ün sosyal medya hesaplarını lütfen takibe alınız.

Kart 1903 Twitter Sayfası
Kart 1903 Facebook Sayfası
Kart 1903 Google + Sayfası